Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Decodiranje LG-KU580
STRANA 1 OD 1
Tjewap Decodiranje LG-KU580 25.11.2008. 13:36 T13407

status: user
broj poruka: 172
Moze li uopste ovaj fon da se dekodira na neku foru preko nekog programa na kompu. Cuo sam da ima raznih forica ali se stvarno u ovu oblast ne razumem a bas mi se ne placa dekodiranje u servisu. dakle fora je da je fon uzet kod nekog francuskog `Telekoma` na postpaid pa ja sad hocu da mu turim moju Telenor prepaid :)

Unapred `fala :)

http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=30233
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar preko programa na komp... 25.11.2008. 13:44 #80953

broj poruka: 3992
narvno da nemoze,nije ono sto ljudi kontajututnu usb i on ocita novi softver
za te stvari potreban je` box`,ali za taj lg ti nema jos pomoci osim da ga dekodiras preko `UNISIM`kartice
ta `kartica`sa cipom se stavi ispod tvoje sim karte i onda sve sljaka kao podmazano,naravno ako je dobro isprogramiraju
pozdrav i ziv bio

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: preko programa na komp... 25.11.2008. 14:12 #80957

broj poruka: 3053
Skar,ti si bese Zrenjaninac,jel tako? Ajd posto kontam da radis u jednom od servisa mobilnih telefona,ako mozes kontaktiraj me na mail docanar@yahoo.com imam neki problem sa fonom koji niko nece da mi resi,
,samo me glat odbiju jer nece da se cimaju,pa evo da imam malo koristi od Berze,pa da te zamolim,da ti zamolis tvoje u servisu da se malo pomuce i pomognu mi...

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: narvno da nemoze,nije ono sto ljudi kontajututnu usb i on ocita novi softve
:: za te stvari potreban je` box`,ali za taj lg ti nema jos pomoci osim da ga dekodiras preko `UNISIM`kartic
:: ta `kartica`sa cipom se stavi ispod tvoje sim karte i onda sve sljaka kao podmazano,naravno ako je dobro isprogramiraj
:: pozdrav i ziv bi
::
FatZadd Re: Re: preko programa na komp... 25.11.2008. 14:21 #80962

broj poruka: 140
koji problem imas,mozda mogu da pomognem,dok sam rasp

:: Skar,ti si bese Zrenjaninac,jel tako? Ajd posto kontam da radis u jednom od servisa mobilnih telefona,ako mozes kontaktiraj me na mail docanar@yahoo.com imam neki problem sa fonom koji niko nece da mi resi
:: ,samo me glat odbiju jer nece da se cimaju,pa evo da imam malo koristi od Berze,pa da te zamolim,da ti zamolis tvoje u servisu da se malo pomuce i pomognu mi..
:: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: narvno da nemoze,nije ono sto ljudi kontajututnu usb i on ocita novi softve
:: :: za te stvari potreban je` box`,ali za taj lg ti nema jos pomoci osim da ga dekodiras preko `UNISIM`kartic
:: :: ta `kartica`sa cipom se stavi ispod tvoje sim karte i onda sve sljaka kao podmazano,naravno ako je dobro isprogramiraj
:: :: pozdrav i ziv bi
:: ::
doca80 Re: Re: Re: preko programa na komp... 25.11.2008. 16:49 #80974

broj poruka: 3053
Tek sad sam video por. Ma problem je sto niko nece da se prihvati posla!!! Treba videti kvar,cudno do j...

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: koji problem imas,mozda mogu da pomognem,dok sam rasp
:: :: Skar,ti si bese Zrenjaninac,jel tako? Ajd posto kontam da radis u jednom od servisa mobilnih telefona,ako mozes kontaktiraj me na mail docanar@yahoo.com imam neki problem sa fonom koji niko nece da mi resi
:: :: ,samo me glat odbiju jer nece da se cimaju,pa evo da imam malo koristi od Berze,pa da te zamolim,da ti zamolis tvoje u servisu da se malo pomuce i pomognu mi..
:: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: :: narvno da nemoze,nije ono sto ljudi kontajututnu usb i on ocita novi softve
:: :: :: za te stvari potreban je` box`,ali za taj lg ti nema jos pomoci osim da ga dekodiras preko `UNISIM`kartic
:: :: :: ta `kartica`sa cipom se stavi ispod tvoje sim karte i onda sve sljaka kao podmazano,naravno ako je dobro isprogramiraj
:: :: :: pozdrav i ziv bi
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs