Da li u bg-u postoji neko ko popravlja kineske kopije Nokia telefona? Odneo ga u jedan servis a covek mi kaze kako ne moze da se popravi, telefonu ne radi kontrola punjenja pa bateriju punim na eksternom punjacu. Sem toga sve radi ok. Ne baca mi se, dobio ga na poklon...
pa to je lako otvoriti i zameniti sa orig. nikiainim delom,to jest u tom slucaju treba da mu se zameni cela ploca,jer samo reil za nap nema posebno nego je zalemljen na ploci,raspitaj se posto je ploca i nadji nekoga da ti je zameni,ali kad jednom otvoris kineza mozes samo da places jer su mu rupe za sravofe od plasike tako da oblajzne pri prvom otvaranju,jedini nacin je kasnije zalepiti smrt lepkom,ja sam imao prilikuda popravljam kinesku n96 koju sam kupio u kineskom bloku pokvarenu za 1500dinara,isti slucaj samo ne radi joj kamera i nece da se puni,kupio novu plocu dao 66evra i zamenio i sam radi extra!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.