Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nokia 6210 Navigator
STRANA 1 OD 1
TheGame Nokia 6210 Navigator 28.12.2008. 14:07 T14084

status: user
broj poruka: 719

Moze li neko da mi kaze kako da koristim navigaciju na ovom telefonu...Malo sam pretrazivao net i vidio sam da valjda mora da se instalira neki Garmin program pa onda da se skidaju mape...Ne znam gdje to da nadjem...Nisam nikad ranije koristio navigaciju i ne razumijem se pretjerano u to,pa bih zamolio nekoga da mi malo pojasni kako da koristim navigaciju na ovom telefonu...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj Valjda... 28.12.2008. 16:02 #85899

broj poruka: 2236
kupiš za oko 100 eura GPS prijemnik i preko bluetooth-a ga povežeš sa telefonom, na koji si prethodno ubacio odgovarajuće mape. Ne znam da li postoji kompletna Srbija, mislim da je samo za Beograd i još par gradova napravljena mapa. Postoji jedno 8 programa za navigaciju, pa https://www.fuckinggoogleit.com

cipele sa špicem kojim možeš vrapcu da isteraš dupe na usta

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re:Valjda... 28.12.2008. 16:21 #85902

Evo vec 2 sata cesljam po forumima...i koliko sam shvatio treba da se skine program Garmin XT za mobilne telefone i onda da se skinu odgovarajuce mape...koje isto mogu da se nadju za FREE...Ovaj moj telefon ima ugradjen GPS prijemnik...i ne treba mi internet veza odnosno GPRS konekcija...vec pomocu satelita odredjujem svoju poziciju...Naravno da mi ne pada napamet da dajem 100 eura za GPS uredjaj kad mogu dzabe koristiti navigaciju,samo dok fino vidim sta sve treba da uradim da bih je dzabe koristio...Ako neko zna neka me malo uputi...

alexalex re 28.12.2008. 19:52 #85926

broj poruka: 43

aj cimni me na mail pa cu ti objasniti sve
moderatorsuper@yahoo.com

Daum Re: Valjda... 28.12.2008. 21:07 #85934

broj poruka: 12805
Ajde malo proveri info pre postovanja. Telefon ima ugradjen GPS prijemnik...

:: kupiš za oko 100 eura GPS prijemnik i preko bluetooth-a ga povežeš sa telefonom, na koji si prethodno ubacio odgovarajuće mape. Ne znam da li postoji kompletna Srbija, mislim da je samo za Beograd i još par gradova napravljena mapa. Postoji jedno 8 programa za navigaciju, pa https://www.fuckinggoogleit.com
::
:: cipele sa špicem kojim možeš vrapcu da isteraš dupe na usta
Daum ... 28.12.2008. 21:10 #85935

U telefonu bi trebalo da imas aplikaciju Nokia Maps ili samo Maps. Ako nemas, idi na Nokiin sajt, i skini aplikaciju, mala je, i u .SIS formatu kao sve ostale aplikacije. Samo posalji aplikaciju preko Bluetootha ili kabla, ili citaca kartica, i instaliraj je. Jednostavno je...

Dodatno treba da skines program za ucitavanje mapa na telefon, naci ces ga na delu sajta gde skidas aplikaciju.

Ne treba ti garmin...

Daum Re: Re:Valjda... 28.12.2008. 21:12 #85937

Nazalost ti treba gprs veza, jer je telefon koristi kao pomocno sredstvo da te lakse nadje, ali prenosi jako malo podataka...

:: Evo vec 2 sata cesljam po forumima...i koliko sam shvatio treba da se skine program Garmin XT za mobilne telefone i onda da se skinu odgovarajuce mape...koje isto mogu da se nadju za FREE...Ovaj moj telefon ima ugradjen GPS prijemnik...i ne treba mi internet veza odnosno GPRS konekcija...vec pomocu satelita odredjujem svoju poziciju...Naravno da mi ne pada napamet da dajem 100 eura za GPS uredjaj kad mogu dzabe koristiti navigaciju,samo dok fino vidim sta sve treba da uradim da bih je dzabe koristio...Ako neko zna neka me malo uputi..
TheGame Re: Re: Valjda... 28.12.2008. 21:51 #85945

:: Ajde malo proveri info pre postovanja. Telefon ima ugradjen GPS prijemnik..

To da ima ugradjen GPS prijemnik sam procitao ne na jednom nego na vise foruma....i mislim da je to tacno,a to znaci da prima signale od satelita...Preko GPRS bi jedino lud skidao mape...jer jednostvano DERE racun....za 5 sekundi mi je skinulo skoro 50 centi....Nokia Maps vec imam u telefonu...Taj program dolazi uz ovu seriju telefona...Znam da na Nokia-inom sajtu ima da se kupi kao neka pretplata za mape...na 3 mjeseca(25 eura) i na 12 mjeseci (70)za koriscenje njihovih mapa....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs