Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Gde kupiti bateriju za NokiJu 6310 ?
STRANA 1 OD 1
Slavuj Gde kupiti bateriju za NokiJu 6310 ? 05.01.2009. 13:35 T14249

status: user
broj poruka: 2236
Zvao sam Mobis pre 10-15 dana, kazu ima neka sto im stoji 3 meseca, kosta 3847 dinara... nisam hteo da pitam da li su drogirani, nekako sam znao da jesu, i nisam se ni jednog sekunda zacudio zasto im toliko stoji, gde god da im stoji.

Pa, da li iko zna ima li igde u Srbiji, neka baterija na kojoj makar pise kapacitet, tj. da nije proizvodjac Qracell ili slicno ?

I, koje se baterije dobijaju danas uz one 6310i za 200 eura ? Pitao sam par prodavaca tog telefona, ali nisu umeli, ili hteli, da mi odgovore nista osim da je to standardna baterija.
Pa, ako se neko zestoko zajebao i kupio taj telefon po toj ceni, sada je pravi trenutak da o tome napise nesto.

“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi re 05.01.2009. 15:44 #87220

broj poruka: 2196
ja na mojij n95 imam daxcel bateriju koja uopste nije losa i traje mi zapanjujucih 2dana uz lakse drndanje,a ja sam je kupio za 500-600 din neznam tacno u PINPLUSU u beogradu ulici NIKOLE Spasica broj 3,poruci pa ce doci za nekoliko dana

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
spider12 baterija 05.01.2009. 16:25 #87223

broj poruka: 92

original bateriju da nadjes ovde tesko, ali replacemant-a imas onoliko...recimo n-lap baterije nisu losa zamena za original i pise ti kapacitet na njima i dobijas garanciju (bar je tako bilo pre)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs