Šta mislite o Lelekomovom ukidanju proslogodisnje akcije 1200 SMS za 200 din - Akcija leto 2008? Receno je da poruke mogu da se koriste ne ograniceno, tj. da nema krajnjeg roka do kada se moraju potrositi, a sada za 3 dana moraju sve da se potrose? Poruka koja je poslata juče od strane Lelekoma je da POTSECAJU (samo ne znam kako kada je u korisnickom servisu prošle godine naglaseno da nema krajnjeg roka!) da poruke treba da se potrose do najkasnije 14.01.2009. Gde je tu ETIKA o kojoj pišu na svom sajtu?!
jos pre 20 dana, jedan drugar mi je rekao da ce ukinuti poruke 14.1.2009, ne znam odakle je on saznao al ta informacija postoji kao sto vidis vec odavno a sad samo potsecaju.
`jos pre 20 dana, jedan drugar mi je rekao da ce ukinuti poruke 14.1.2009, ne znam odakle je on saznao al ta informacija postoji kao sto vidis vec odavno a sad samo potsecaju.`
Ako su vec hteli da `POTSETE`, trebali su to mnogo ranije. A to `potsecanje` nije adekvatno onome sto je receno kada sam zvao operatere Lelekoma Leta2008, bas zbog toga da vidim ima li `roka trajanja`. Ovde se izgleda radi o koriscenju korisnika radi uzimanja para. Zar ne misle da ce tako mnogi da predju kod drugih zbog njihove `etike`?
:: jos pre 20 dana, jedan drugar mi je rekao da ce ukinuti poruke 14.1.2009, ne znam odakle je on saznao al ta informacija postoji kao sto vidis vec odavno a sad samo potsecaju
I da,... Drugo su SMS - ovi koji su se uplatili u Decembru 2008, a drugo u Leto 2008. Tada su jos slali poruke da slobodno se moze vise puta uplatiti i dobiti 1200 poruka za 200 dinara - na leto i koristiti neograniceno, a u decembru2008 da se potrose do 14.01.2009.
Ista akcija je bila sada negde polovinom decembra...Bilo je dve zapravo...za 500 dinara imas hiljadu i druga za 200 dinara imas soma i dvesta poruka. TADA je u poruci pisalo da moraju da se potrose do 15.01.2009. Te stoga te najverovatnije podsecaju na to... PoZ
E ljudi mene muci jedan drugi problem. Mozda se i secate davne akcije da kada dopunite kredit sa 980+ dinara, dobijate svaki mesec po 100din kredita i 50 besplatnih poruka. Verovali ili ne meni je ostalo jos 3000 besplatnih poruka jos od te akcije.
Tako da je pitanje da li neko zna da li se ovo ukidanje poruka odnosi i na te poruke???
Kada im je potreban novac onda su fini i dobri i mnogo toga vazi, a kasnije ispada da to vazi - ne vazi. Zaista nije u redu to sto rade. Ne drze se svoje etike. A ne misle da ce tako izgubiti korisnike. Da ce korisnici preci kod drugih, koji (nadajmo se) zaista drze do sebe.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.