Posto mi je crkla Nokia N70 resio sam da kupim neki od ova dva telefona, bitna mi je multimedia, poneka opcija, ali poneka fotografija i video klip, koji od ova dva modela uzeti, cene su im skoro slicne,...
1. Vise boja ekrana, 2. vece rezolucije 3. ``proverenog`` kvaliteta proizvoda. Svaka koju sam imao je radila 100%, uvek i svuda, a imao sam ~20 Nokia telefona.
Megapikseli ti nece znaciti skoro nista ako nemas dobar opticki zum.
Uporedi na primer, fotografije sa SE k800 i N95. Meni se cini da su fotografije sa SE ostrije, iako ima 3 Mpix, u odnosu na NokiJinih 5. A i cini mi se da su boje vernije.
Ne razumem se ni malo u fotoaparate, ali mislim da veliku ulogu igra cip koji `pravi sliku`, a, posto su, na primer, N95 i E90 kostali fabriku po 18 dolara da se naprave... nemoj ni od tih tvojih sadasnjih `vrh modela` da ocekujes neka cuda-muda.
Samsungu bi trebalo da baterija drzi mozda 20% duze nego NokiJi, ali je vise nekako zenski.
I još da dodam da Samsung ima jedan od najgorih softvera za komunikaciju komp - telefon. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
E` da, koliko sam razgledao mobilne ovih dana, klosari(psihicki) iz svih tih fabrika mobilnih, jos uvek nisu izbacili nijedan mobilni koji ima 256 ili 512MB RAM-a i bateriju sa vise od 1500mAh, iako na mnogim modelima ekran ima 16 miliona boja i dijagonalu od 2.8+`... Cigani su, pravi. Ne romi, kao ljudi sa tamnijom bojom koze, nego stoka raspala koja bi se 7ebala za svaki dinar, iako ima desetine milijardi eura u steku. Ovako, punis telefon svaki dan, riknjava baterija minimum jednom u 6 meseci, punjac ako istera godinu dana, da pevas...
...se veoooooma često družim sa telefonima.Mogu ti samo reći da tu nema dileme.NOKIA 5800 ! ! !Ako baš hoćeš da kupiš samsung,postoji samo jedan...INNOV8...telefon sa kojim se nikako ne možeš pokajati....Pozdrav
Jedan od najgorih?!?!?! Ma NAJGORI od svih.... Blagi uzas....
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: I još da dodam da Samsung ima jedan od najgorih softvera za komunikaciju komp - telefon :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Pre bi prebacivao muziku na Symbian telefon kucajuću nule i jedinice nego se zajebavao sa retardiranim đubretom od iTunesa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
i ja sam tako mislio dok nisam probao, ne postoji nesto sto brze prebacuje!
12.01.2009. 14:53
status: user broj poruka: 4515
iTunes je izmislljen za retardirano americko dete. Jako jednostavan. Bax, ne znam dal si nekad koristio WinSCP? Konektujes se i ... dobijes iphone sa sve folderima, kao da koristis Total Commander :)
Ne zelim da se raspravljam sta je bolje, izneo sam svoje misljenje, kao i ti :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.