Jesam Nisam Oće Videću Kad Gde S kim Koga Gde Misliš ? Oni ? Nije Danas ? U petak Zašto ? Pera Dragana 14.5 1600 Pro Večeram Anaglin Banataski Brestovac Sestra i ja Neće Brate....
Otrpilike ovo su poruke, kladim se u mobilni telefon. Ili možda lik ne zna da povoze, ili mu ne radi zvučnik. A da li je reklama - jok ti si. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Kao kad bi rekli da je neko popio 96 gajbi JELEN piva za mesec dana...U svakom slucaju, i nije za pohvalu da si zaludjenik koji kuca 2 poruke/min svaki dan ida si pukao 40k na to zadovoljstvo. Mozda je sad krenuo da pegla WOW pa ce za mesec dana da se javi da je stigao do 80. lvl... :-)))
ali ova mala je objasnila neke stvari...13 godina?!? Insaaaaaane! Kad sam ja bio tih godina sutirao sam loptu 14528 puta na dan...jbg, doslo neko drugo vreme...
Prvi koji je stigao do 80lvl u Wow-u je stigao za 5 sati, tj. covek je za tih 5 sati kupio igru instalirao ulogovao se i zbudzio heroja, e to je insane, a ovaj car sto je poslao ovoliko SMS poruka taj da je cuo za MSN dosad bi server pao,...
Pozdrav!
:: Kao kad bi rekli da je neko popio 96 gajbi JELEN piva za mesec dana...U svakom slucaju, i nije za pohvalu da si zaludjenik koji kuca 2 poruke/min svaki dan ida si pukao 40k na to zadovoljstvo. Mozda je sad krenuo da pegla WOW pa ce za mesec dana da se javi da je stigao do 80. lvl... :-)) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.