Mozes ga naci najcesce pod imenom Qtek ali i pod drugim imenenima. Uredjaj radi jako, jako dobro ali po meni ima jednu veliku manu a to su gabariti. Prosto ga je nemoguce nositi u bilo kom dzepu. Cak i smesno izgleda kad se snjim razgovara. Tehniceke karakteristike su u vrhu pocket pc uredjaja. Pogotovo VGA ekran i mogucnost rotiranja ekrana. Tastatura je nejkonfornija u klasi. Ako planiras da uzmes taka/slican uredjaj pogledaj Qtek 9010. Ja sam odusevljen njime i planiram da njime zamenim svoj ipaq 6515. Pozz.
I nemam problem sa velicinom jer je svakako manji od lptopa koji imam a daje mi sve sto mi je potrebno za usput. Cak je po nekim opcijama jaci od 90% laptopova (sljaka kao tablet, rotating touch screen...)
Ljudi grese kad ga porede sa telefonom. To nije telefon, tj. telefon je tu samo pride... Valjda ce i kod nas (Srbija) stici 3G pa onda lepo :) zvoni telefon, ti rasklopis spravicu i - video call ! A? :)
Nasao sam varijantu da dobijem uz njega SD 1 Gb. i Bluetooth Headset. Bas sam "pecen" :) i kupujem sigurno!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.