Koja je cena u Srbiji Iphone 3G 8GB kod nas, a koja u nekoj drugoj zemlji sveta (neka zemlja zapadne evrope), ali da ide po fazonu uzmi i nosi, bez ikakvih paketa (to mislim na inostranstvo)!
bem ti sunce pa sto otvaras novu temu, samo zbrku pravis...taman smo se tamo raspisali za iphone..
Za cene kod nas sam ti napisao a inostranstvo je isti tuki( za plati i nosi ) ,Italija ,Svajcarska, Austrija, Hrvatska kao i u ostalim isti tuki za tu varijantu...ne racunajuci ameriku ako imas nekog tamo...
Ispalo bi da hvalim iphone samo al jbg.....dugo sam ja trazio i birao , probavao i cackao sve te touch telefone dok nisam uzeo iphone....ovako stoje stvari ( nebitno na cenu TOTATLNO ) ..
Najvise sam gleda Samsung Omnia, HTC diamond, HTC touch HD, iphone 3g to su telefoni iste klase kao iphone a ostalim telefonima necu ni da pricam ne vredi ih ni spominjati....
Stanje je ovako...da koristim sad bilo koji touch mimo iphone-a...zapucao bi ga u zid posle 5 minuta ne bitno sto kosta 800e kao touch HD......svi imaju krs touch screen-ove.... jeli se zapisao neko zasto uz skoro svaki touch screen phone ide stajlus iliti olovcica ? Ili ima da se kupi u dodatcima za taj fon.....kuckati poruku ili bilo sta je zlo...15 puta pritisnuti da bi proradili ili nogom da pritisnem...neka hvala.
Ajd uzdravlje
:: pa i ta 5800 nije bas najsrecnije odradjena.. :: cacko sam je i mogu ti reci da je taj touch jako los u odnosu na lg i samsun :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Ipak cu ja Nokia 5800, nije za mene taj IPhone. Hvala :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
iskreno mrzim touch,kao i slajd i preklop... znaci stara dobra klasika... po zelji aluminijumska maska u kombinaciji sa gumom,il kvalitetnom mat plastikom
rad je od coveka napravio majmuna
:: Ispalo bi da hvalim iphone samo al jbg.....dugo sam ja trazio i birao , probavao i cackao sve te touch telefone dok nisam uzeo iphone....ovako stoje stvari ( nebitno na cenu TOTATLNO ) . :: :: Najvise sam gleda Samsung Omnia, HTC diamond, HTC touch HD, iphone 3g to su telefoni iste klase kao iphone a ostalim telefonima necu ni da pricam ne vredi ih ni spominjati... :: :: Stanje je ovako...da koristim sad bilo koji touch mimo iphone-a...zapucao bi ga u zid posle 5 minuta ne bitno sto kosta 800e kao touch HD......svi imaju krs touch screen-ove... :: jeli se zapisao neko zasto uz skoro svaki touch screen phone ide stajlus iliti olovcica ? Ili ima da se kupi u dodatcima za taj fon.....kuckati poruku ili bilo sta je zlo...15 puta pritisnuti da bi proradili ili nogom da pritisnem...neka hvala :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: pa i ta 5800 nije bas najsrecnije odradjena.. :: :: cacko sam je i mogu ti reci da je taj touch jako los u odnosu na lg i samsun :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: Ipak cu ja Nokia 5800, nije za mene taj IPhone. Hvala :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E pa pazi sad ovo... Pojavljuje se problem kod ove heat-sense tehnologije sto vremenom pocinje da otkazuje, narocito u uglovima ekrana. Bar sam tako procitao... Guglaj `iphone dead strip`.
Ta Nokia 5800 moze da se nadje za 270e, stara 10 dana ako te interesuje Gile, baci pogled ovde: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/3 (da ne bi lutao stisni ctrl+F pa kucaj 5800 i samo peglaj Next dok ne naidjes na taj model). 270 € (NEMA U PRODAJI) koriscen 10 dana, originalno ful pakovanje, nije sa mreze, bez zamene
Za te pare mozes da uzmes neki stariji iPhone od 8gb i veruj mi neces se pokajati. Samo je bitno da gledas oglase cesto i da odmah reagujes kad nadjes nesto ustekovano za te pare. 305 € (NEMA U PRODAJI) star 10 dana, folija na displeju, nigde tackice, sve u originalnom paketu, dodatna futrola, screen protector, softver 2.2, aplikacije, fiksno, samo kesh.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.