Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
SE W810i
STRANA 1 OD 1
MACHINE SE W810i 02.03.2009. 00:12 T15828

status: user
broj poruka: 5714
Ko ima ovaj model, da li se cesto kvare, sta najpre otkazuje...

ili ici na Nokia 6300, treba mi za opstu upotrebu (univerzalno koriscenje, malo muzke malo slikanje kamerom, malo diktafon...) i daj e izdrzljiv

A N G E L
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict 6300 je bolji aparat-noviji 02.03.2009. 00:20 #100117

broj poruka: 4515
na tom SE nema sta da se pokvar, koristim slicnu skalameriju 3 ili 4 god. Ni jedan restart telefona,blokada.... Svakako za opstu upotrebu izbegni symbiana :)i

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 02.03.2009. 00:32 #100118

broj poruka: 12057

Ako ti MP3 nije prioritet i fotkanje, 6300 je odličan aparat.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

MACHINE Meni je SE taj model najlepsi i njega sam oduvek simpatisao 02.03.2009. 00:34 #100119

broj poruka: 5714
Imam sledecu ponudu:

SE W810 super ocuvan, bela i crna maska, 512MB kartica, 2 para slucalica, zvucnici, futrola, punjac...+ 6 meseci garancije za 90e

ili

Nokia 6300 super ocuvan, sluske, futrola, punjac, 2GB kartica...6 meseci garancije isto za 90e

treba mi za sve i da je stabilan-bez kvarova, i za slikanje amatersko i za muziku umesto playera i za diktafon...i kao osvetljenje u mraku, ne pitajte zasto :))

A N G E L

Equinoxe Re: Meni je SE taj model najlepsi i njega sam oduvek simpatisao 02.03.2009. 00:39 #100120

broj poruka: 12057

SE i vozi.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Imam sledecu ponudu
::
:: SE W810 super ocuvan, bela i crna maska, 512MB kartica, 2 para slucalica, zvucnici, futrola, punjac...+ 6 meseci garancije za 90
:: il
:: Nokia 6300 super ocuvan, sluske, futrola, punjac, 2GB kartica...6 meseci garancije isto za 90
:: treba mi za sve i da je stabilan-bez kvarova, i za slikanje amatersko i za muziku umesto playera i za diktafon...i kao osvetljenje u mraku, ne pitajte zasto :)
:: A N G E L
Ognjeni Re: Meni je SE taj model najlepsi i njega sam oduvek simpatisao 02.03.2009. 02:41 #100127

broj poruka: 4527
Zasto ?

p.s cisto da znas, ne mozes u isto vreme osvetlit u mraku i snimati kamerom

Ajd uzdravlje

:: SE W810 super ocuvan, bela i crna maska, 512MB kartica, 2 para slucalica, zvucnici, futrola, punjac...+ 6 meseci garancije za 90
:: Nokia 6300 super ocuvan, sluske, futrola, punjac, 2GB kartica...6 meseci garancije isto za 90
:: treba mi za sve i da je stabilan-bez kvarova, i za slikanje amatersko i za muziku umesto playera i za diktafon...i kao osvetljenje u mraku, ne pitajte zasto :)
markopvict moze moze 02.03.2009. 05:16 #100133

broj poruka: 4515

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

Zmajko SE W810i 02.03.2009. 05:16 #100134

broj poruka: 1228
To je krshina raspala od telefona koja mi je zivce pojela! Imam 2 u kuci i oba su sa istim problemom - ispadanje iz mreze. Jedan je radio nekih godinu dana ali je na kraju i on zavrsio na polici. Poreklo telefona - SKANDINAVIJA! Znaci da bi kvalitet, ako uopste ima razlike, bolji nego za nase trziste. Nosio sam kod dobrog drugara u servis oba i jednostavno nece pa nece da radi. Onaj sto je duze radio je mogao da radi samo sa 063 karticama ali je na kraju prestao da radi i sa njom... WTF?!

Godisnje mi prodje 6-7 telefona kroz ruke (nisam u poslu sa mobilnim telefonima) tako da je ovo subjektivno misljenje pa ga prihvati sa rezervom. Taj telefon u moju kucu nece uci ponovo osim kao gost!

Nokia 6300 je mob koji sam imap prilike da koristim 2 nedelje i stvarno sam bio zadovoljan sa jednom stavkom, a to je signal... U gajbi, da li zbog silnih kablova i uredjaja ili cega vec, mnogi mobovi gube signal. Kad razgovaram sa nekim uvek mora da mi tandrche i preskace zvuk, a gomilu puta isti problem i sa mobovima koji imaju ljudi koji dodju u goste. Ovaj mob je radio besprekorno u svakom uglu! Za ostale funkcije nemam pojma jer ga nisam cackao.

Pozdrav!
TheBear Sta bre krsina ?! 02.03.2009. 07:23 #100135

broj poruka: 6502
Ja SE W810 kosristim od oktobra 2006 ! I telefon je otporan na udarce, radi perfektno ko da sam ga sad uzeo ispadao mi 100 puta, kamera odlicna za 2mpx bolja od Nokia 2mpx blic moze da sluzi kao dobra lampa, ima solidan plejer i zvuk sa slusalicama, sve funkcije ima koje su potrebne, po meni odlican telefon vredan kupovine.Meni nista nije otkazalo otkako sam ga uzeo, signal ko i na svakom drugom telefonu, ja sa nijednim tih problema nisam imao...
A 6300 svakako je manje izdrzljiv od ovog SE-a i ima malo losiju kameru, zvuk mu je preko zvucnika jaci ali preko slusalica je SE bolju, jedino Nokia ima kvalitetniji ekran i nekome softver al meni je opet bolji softver na SE...

skar Re: Meni je SE taj model najlepsi i njega sam oduvek simpatisao 02.03.2009. 07:52 #100136

broj poruka: 3992
mnogo para je za taj se,ipak je to model star bar2-3god bolje uzmi k800i.
ili nokiu 6233 i 6300
pre svega 6233
iz mnogo razloga je bolja od se
ima jaci displej,stereo zvuk(dere se ko luda),3g,2mpx kamera,rezolucija video 640x480,bat.moze da izvuce do 5dana,kvalitetnije odradjena i od w810 i od 6300...
ja ti to iz iskustva savetujem
rad je od coveka napravio majmuna

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs