U mobilne se nista ne razumem pa molim za pomoc. Da li se ovako sta u naslovu moze nabaviti, jos bolje ako je polovno ali uz neku radnu garanciju (ako neko prodaje neka mi baci mail), kapacitet od 2GB??? Zna li neko koliko se krecu cene novog a koliko polovne memorijske kartice za SE W810i? Hvala na pomoci!
sto bi uzeo tu m2 kad je pro duo duplo jeftiniji,m2 od 2gb je nekih 15e... al ti je jaka od 2gb za taj w810i inace zajebo si se sto neuze nokiu 6233,ali i taj se ima extra mp3 pleyer
Hahahahhahahaha....baš sam hteo tako nešto da napišem. Zamisli njega kako kupuje kola.
Te kartice su 16-17e pa naviše, nove. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: covece...pa sta ces ti da radis kad jednog dana budes kupovao stan kad tolko frke pravis oko jednog telefona... : :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
uh zajebo sam se bolje je uzeti m2 karticu sa adapterom jer je mozes koristiti i na starim modelima koji koriste pro duo i na novim koji koriste m2
rad je od coveka napravio majmuna
:: sto bi uzeo tu m2 kad je pro duo duplo jeftiniji,m2 od 2gb je nekih 15e.. :: al ti je jaka od 2gb za taj w810 :: inace zajebo si se sto neuze nokiu 6233,ali i taj se ima extra mp3 pleye :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: OVE SE UGRAĐIVAJU U SE TELEFON :: :: :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/sandisk-ms-micro-m2-2gb/comp_comp_memflashcard/67/82 :: :: :: ::
P.S. pa pitao sam 2x jer za ovo ne znam a do sada sto sam uzimao su me zeznuli za 2 modela Siemens-a...pa ne bih da se opet opecem a oba su bila nova...zato pitam...oblast koju ja odlicno poznajem nisu mobilne komunikacije
kod mene na k800i ide m2 kartica bez adaprera pogledaj sa leve strane dali imaš oko 2 santimetara što može da ide dole .povuci je na dole pa je okreni .ugasi telefon pa izvadi karticu da vidiš kakva je .kod mene je bila od 64 MB.A ko je kartica kao na slici na IT SVET onda kupi tu od 9 evrica
Sto ne uze K800, a sto se tice kartice odes u prodavnicu kazes imate li m2 od 2GB imamo uzmes i tacka, ja sam moju Kingston MMC od 1GB platio 1500 dinara sad je mozda 300.
SE W810i.. ja imao koliko se secam ide do 4gb. Bilo je u Winx2 za 800din 1gb a 1150 2gb Memory Stick Duo Pro (up to 4GB), 512 MB card included, buy memory http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php
mislim da je zvanicno podrzano do 4gb, ali na netu sam naso ljude koji su gurali i 8gb i radilo im je. mada sto je veca ( i popunjenija) kartica, telefon radi sporije :( ja i dalje furam 512 koji sam dobio uz njega... :)
Ne, svi mi kazu da za taj model radi 2GB. Hardverski je ograniceno ili fabrickim softverom, primice 4 ali nece videti. To mi rece nekoliko ljudi koji se bave prodajom i servisom
A N G E L
:: :: :: :: Radice super i sa 4gb. Samo je fora praviti foldere sa najvise 30 fajlova.
Blago receno nemaju pojma!Nisam samo jos probao 8 GB dal ce da prepozna ali od 4 GB sljaka najnormalnije!Kruze price kako nece da prepozna,koci telefon i slicne budalastine!Samo amaterske izjave nestrucnih ljudi!Druga stvar u specifikaciji Sony-ja lepo pise podrska i do 4 GB!
I Want to believe - The truth is out there
:: Ne, svi mi kazu da za taj model radi 2GB. Hardverski je ograniceno ili fabrickim softverom, primice 4 ali nece videti. To mi rece nekoliko ljudi koji se bave prodajom i serviso :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radice super i sa 4gb. Samo je fora praviti foldere sa najvise 30 fajlova.
Pa negde pise 4, negde pise 2. na mobilni svet 2 a na gsmarena 4. To sam cuo od profesionalaca...jel mislimo na isti model? SE W810i?
Mislis da turim 4? 8 sigurno ne moze...nego, da li se on ponasa preko USBa kao klasican USB stick ili moram da instaliram neke drajvere ili softver???
A N G E L
:: Blago receno nemaju pojma!Nisam samo jos probao 8 GB dal ce da prepozna ali od 4 GB sljaka najnormalnije!Kruze price kako nece da prepozna,koci telefon i slicne budalastine!Samo amaterske izjave nestrucnih ljudi!Druga stvar u specifikaciji Sony-ja lepo pise podrska i do 4 GB :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Ne, svi mi kazu da za taj model radi 2GB. Hardverski je ograniceno ili fabrickim softverom, primice 4 ali nece videti. To mi rece nekoliko ljudi koji se bave prodajom i serviso :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radice super i sa 4gb. Samo je fora praviti foldere sa najvise 30 fajlova.
Slusas li sta ti pricam>?Vidi 4 GB znam sta govorim a te tvoje profesionalce pozdravi i reci im slobodno da nemaju pojma Sam si rekao da si procitao na GSM Arena koji je sajt vrh za mobilnu telefoniju!To ti je samo dovoljno,ove nase sajtove i ne posecuj jer su golo g i pola informacija nije tacno! Preko USB-a se ponasa kao externa jedinica tako da mu je i to prednost a mozes i Software da instaliras i onda tek imas raznih opcija.. Meti 4 GB i smirnof
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa negde pise 4, negde pise 2. na mobilni svet 2 a na gsmarena 4. To sam cuo od profesionalaca...jel mislimo na isti model? SE W810i :: :: Mislis da turim 4? 8 sigurno ne moze...nego, da li se on ponasa preko USBa kao klasican USB stick ili moram da instaliram neke drajvere ili softver?? :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Blago receno nemaju pojma!Nisam samo jos probao 8 GB dal ce da prepozna ali od 4 GB sljaka najnormalnije!Kruze price kako nece da prepozna,koci telefon i slicne budalastine!Samo amaterske izjave nestrucnih ljudi!Druga stvar u specifikaciji Sony-ja lepo pise podrska i do 4 GB :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne, svi mi kazu da za taj model radi 2GB. Hardverski je ograniceno ili fabrickim softverom, primice 4 ali nece videti. To mi rece nekoliko ljudi koji se bave prodajom i serviso :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radice super i sa 4gb. Samo je fora praviti foldere sa najvise 30 fajlova.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.