a za cega ti trebaju default melodije, ako nije tajna za nokiju je default NOKIA TUNE, to imaju sve, samo neke sa vise kanala polifonije, a neke, starije, manje, sad je standard 64 kanala
Ma bio sam na tim sajtovima, ali nisam uspeo da nađem. Ne trebaju mi sve melodije, nego sam jedna koja po defaultu u telefonu. E sad problem je što ja nemam pojma kako se zove stvar, pa mi zato treba sajt ili link gde mogu da nađem sve pesme iz tog telefona.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
https://www.nokia.com potrazis svoj model zatimti on izbaci sve o njemu i aplikacijama u njemu... tvoje je samo da klikces.. nemogu ti trenutno tacno pokazati......moram da spavam ali sutra ujutro ti se javim...
rad je od coveka napravio majmuna
:: Hajde, ako ti nije problem, reci gde na sajtu to ima :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: mozes skinuti citav swf. :: :: tj.aplikacije,melodije,igre... :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: ::
Sta to radi i na kojim modelima? ========== BLEJA:)))
:: sorry za off topi :: Nokia korisnici jel probao neko od vas ono sa *4270# i #4270# kad se istrosi baterija :: Bas me interesuje da li to moze ili n ::
nokia.com kliknes na region(evropa) izaberes zamlju(srbija) zatim nadjes model telefona(5610) i u opcijama imas opciju podrska i softver,tu ti je sve sto ti treba
Imale su taj neki ``štek``stare baterije za 5110, 6110, 7110, one velike, samo su u Srbiji bile dosta retke, jer su ovde uvek bile najpopularnije najjeftinije i najslabije, najviše su uvoznici zarađivali na njima, pa verovatno zato.
Sada ima sličnih u nekim toki-voki-ima, pa pitaj bilo koga ko radi u nekom obezbeđenju, trebalo bi da zna.
Glavni štab.
:: sorry za off topi :: Nokia korisnici jel probao neko od vas ono sa *4270# i #4270# kad se istrosi baterija :: Bas me interesuje da li to moze ili n ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.