sve sam sajtove izguglao i poskidao firmwar-ove i ni sa jednim ne mogu da flash-ujem moju V3 motorolu...da li neko zna koji bih firmware sigurno radio(na tel imam neki budjavi vodafone rom) a po mogutstvu da bude sto noviji ili poslednji.od programa imam RDS lite,instalirao je tel kao motorola modem i sve je ok i kada treba da pocne neka veriifikacija i kaze failed chipset doesnt match i sl...u cemu moze biti problem??hvala svima unapred
Budi pazljiv sta radis. Telefon se flesuje ugasen ili u bootloader modu.
Pristisnes i drzis * i # i Power button kada je telefon ugasen. Tada ces videti koji bootloader imas i reci cu ti jos jednom moras da pazis sa kojim bootloaderom koji firmware stavljas jer nece svi sa svim da rade.
da da...preko USB-a...radi telefon jer uopste ne pocne flesh-ovanje nego kada treba da pocne on pukne...nema nista na motorola.com koliko samo uspeo da vidim.jos neko
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.