Evo posto ne znam da li ga iko ima,moj drugar iz klupe ga poseduje i mogu da ti kazem da je prezadovoljan.On ga je preko veze platio 280E,ja ne znam koliko kosta.Slika je jebozovna. Ja sam ga degustirao.Sta ja znam,nisam navikao na touch screen ali meni se dopada. Zavisi sta zelis od telefona,ja nikad ne bih dao vise od 150E za telefon. Mada za te pare dosta mi je bolji od N serije koja mi je previse ne znam ni ja sam.Kao air max patike,sve je to lepo ali da li vredi te pare? What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
340-350 evra mu je cena, i ja mogu preko neke veze da ga nabavim za 280 evra, imam burazera koji zna o IT-u veoma mnogo, kaze da ne vredi ulozenog novca, sad ce koji dan da dodje kod mene pa cu da vidim, a za telefon je po spoljnom izgledu odlican, ima dobre opcije, veliki ekran i odlicne zvucnike posto ga pre svega koristim za muziku, a sto se tice OS-a sad jeste spor, ali ce kroz neke update-ove biti mnogo bolji.
Polako sa tim telefonom.....tek kad pročitaš sve o njemu do 30 strane na Google-u onda počni da brojiš pare. Symbian + TouchScreen = milion mogućih problema. Ne prži se bez podloge. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa evo bax i ja mogu da potvrdim da mu se dogodi da klikne na neki folder ili sliku neku nebitno a telefon se zabaguje,nece da otvori,i to traje 10 sec.Mislim meni je najveci arhineprijatelj satic na desctopu.Ne smem ni da zamislim kako bi me telefon koji kosta boga oca a baguje nervirao. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
zar se nije nesto nokia izblamirala kod tog modela? koliko se secam, oni su se silno izvinjavali svima kojima su uredjaji pravljeni pre feb 09... nesto su bese zvucnici poumiralii, pa 3g oce nece, pa wifi tigar-kornjaca, pa nesto oko selektovanja po menijima...
Procitao sam tonu review-a o njemu jer sam ga i sam planirao kupiti... (bench, gsmarena, mobilnisvet i po forumima)... Nije da sam odustao, nego je drug koji ga je prodavao prodao telefon... Ja inace imam SE P1i i odlicno me sluzi, ali kontam kupovati nesto novo... Ne znam gdje vi svi tako jeftino to nalazite preko veze, ali ja sam ga bez veze dobijao za 205€... Naravno telefon je bio FULL PACK, u kutiji sve sto ide uz njega, kartica naravno i sve OK... Po meni, telefon vrijedi ulozenog novca (jos vise u mom slucaju) jer ima sve sto nam treba i naravno mnogo vise onoga sto nam ne treba... (odlican display, GPS, WiFi, touchscreen, odlican player, izdrzljivu bateriju, dosta memorije, kameru(nebitna), symbian, arm11 @ 369MHz i sta sve ne...)
Ovo je po meni jedan od najkompletnijih telefona koji se mogu kupiti, i meni se cak i dizajnom svidja...
E sad, posto je drug prodao 5800, gledam da uzmem LG KC910i Renoir, njega dobijam novog za nekih 230€ takodje NOV u FULL pakovanju... (napomenucu da mi kamera ne igra bitnu ulogu, ali ako je vec dobra, neka je, nece se baciti, bitniji su mi touchscreen, GPS i WiFi...)
Hvala na savetima, videcu sta ce biti, javicu sta sam uradio, a sto se tice jeftinijeg nabavljanja telefona, ovako mi je drug objasnio, neke firme kupuju telefone preko MTS-a i dobijaju jeftinije od , dakle ako vi imate nekoga u tim firmama, taj covek u firmi naruci telefon vi mu date pare i dobijete telefon, tako je moj drug kupio Sony Ericsson W910i 60 evra jeftinije, to je bilo pre godinu dana, sad cu ja preko njega verovatno da nabavim telefon oko 80 evra jeftinije, dam njemu koji dinar on zadovoljan ja zadovoljan :), a garancija je 3 godine.
Ako ti je bitan touch scr, GPS i WiFI onda dodaj jos neki dinar i uzmi HTC... Ja sam u TYTN II stavio telenor karticu koja ide u njihov modem za internet i imam net bilo gde da sam (naravno ako ima signala) koji radi vrlo pristojno i zavrsava mi sav posao koji bi inace morao da radim u kancelariji. Kamera, muzicki plejer i ostale gluposti me ne interesuju, za to imam digitalni aparat i mp3 pleyer
Koristio sam dan dva HTC S730, slican kao TYTN II, nije puno slabiji... I prodao sam ga za 100€ , polovan, malo izgreban, ne previse... :)
E sad, sto se tice HTC, svidja mi se jedino HTC TOUCH DIAMOND, koji dobijam budi posto (260€ = dzabe) i uzeo bih ga najradije, da ga nema moj rodjeni brat :) a glupo mi da nosimo iste telefone... Gledao sam Nokiu E71 (220€ nova) ali mi se i ne svidja nesto posebno, sitne tipke i premalen display... Gledao sam takodje i Nokiu E90 (240€ nova), koja ima sve sve sve, ali mi je prevelika za nosenje, imam Lap Top, ne trebaju mi dva... iPhone 3G 16GB sam dobijao nov za oko 330€, ali mi se ni on ne svidja nesto pretjerano, k`o cokolada od 100gr sirok...
Stvarno ne znam sta da kupim, a Nokie N95/N96 mi se ne svidjaju ni pod razno... Nokia N97 je dobra, ali nema jos kod nas, a i ko zna kolika ce cijena da bude...
PS: Ako treba kome kakvih telefona, neka se javi :) , uvijek ima nesto povoljno... PS2: Ja sam from Republic of Srpska, Modricha city... :)
da me ne shvatis pogresno, prvo, velika je razlika izmedju ta dva telefona a drugo za dan ili dva ne mozes da provalis ni deseti deo njihovih mogucnosti (mislim na oba modela koje si naveo) i naravno sve zavisi od toga cime se bavis i koja im je namena....Za zvanje i kuckanje poruka moze i neka kanta od 20 e a ovo su ozbiljne sprave koje, ako se ne koriste za ono za sta su namenjene, su bacene pare i sredstvo za dzekiranje ili ti po nasem...kurcenje...
Re: ajde sredi mi iphone 3g za 330E casticu te 50E ?
10.03.2009. 09:40
status: user broj poruka: 1509
iPhone 3G 16GB dobijam nov po cijeni 333€, ali ima samo jedan... Nisam siguran sta sve ima uz njega, uglavnom znam da mu fali punjac (ne znam zasto, nije ukraden, ne bavim se tim zbog mogucih problema sa policijom xD) i samo je ostecena malo ona plastika gdje se ubacuje SIM kartica, jer neko nije znao da izvadi pa je ostetio malo... Znaci castis mene sa 50€ :) je li ? A kako da ti to preuzmes , tj. ja ti bas i ne bih slao nesto tako vrijedno postom :), jbga...
Evo ti moj mail/msn pa dodaj, mozemo razgovarati da ne dosadjujemo na forumu ovdje... dee_jay_draxx[at]hotmail[dot]com
@ jumperjack : Koristio sam ja i prije Win Mobile telefone, znam sta sve imaju, i koje su im mogucnost, i znam da je TYTN jaci, ima vise RAM-a, touchscreen, GPS (kazu da ima i S730 GPS, samo da je softverski ugasen), ali ja sam ovaj jeftino dobio i tako dalje prodao, imam sada P1i koji mi sluzi sasvim dobro iako ga planiram prodavati @ 140€ ...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.