Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
SE W810i pitanje
STRANA 1 OD 1
MACHINE SE W810i pitanje 08.03.2009. 22:02 T16027

status: user
broj poruka: 5714
Azurirao sam software (preko originalnog programa i neta) i sada mi se pojavio Orange logo (kao kod onih skinutih sa mreze). Sve radi super ali su mi meniji drugaciji, ne svidjaju mi se teme i sl. moze li se to imzeniti nekako? Pre ovoga je bilo drugacije i nije bilo pomorandze. Drugo pitanje se odnosi na to kako da namestim kao ScreenSaver neki analogni ili digitalni sat preko celog ekrana? Koliko moze da zidrzi nova baterija dana ako se umereno kosriti muzika, telefoniranje, poruke, sinhronizacija sa kompjuterom preko IR i BT i slikanje sa blicem?

A N G E L
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 08.03.2009. 22:06 #101627

broj poruka: 12057

Jel imaš neku drugu temu except Orange ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

CrowBgd ... 08.03.2009. 22:10 #101628

broj poruka: 1376

Koliko se secam W 810 nema taj skrinsejver,ima ga K serija. Sto se tice sofware updatea nisam siguran ali mislim da ti tu nesto nije onda dobro odradio ako ti se pojavio Orange menu.Ja sam moj updateovao i nije bilo toga.
Generalno serija W je mnogo losija od K serije.
Tip: Menjaj taj W za K veruj za iste pare 10 puta bolji i ozbiljniji tel je K serija
MACHINE Re: ... 08.03.2009. 22:15 #101629

Ja sam ovaj uzeo jer je meni super model, ne bih uzima nikada K i nisi u prauv, bar toliko znam. Ovo je odlicna serija i ima sve na jednom mestu, K je imao jaci fotoaprat na ustrb ostalog...hvala, ali neka hvala...za mene, licno, je ovo najbolji telefon sada...pravi SportBilly u nekim umerenim granicama...voleo bih da ima wirelless, GPS, ziroskop, kompas, da podrzava kompjutersku arhitekturu pa da bude pravi kompletan uredjaj...

A N G E L

::
:: Koliko se secam W 810 nema taj skrinsejver,ima ga K serija. Sto se tice sofware updatea nisam siguran ali mislim da ti tu nesto nije onda dobro odradio ako ti se pojavio Orange menu.Ja sam moj updateovao i nije bilo toga
:: Generalno serija W je mnogo losija od K serije
:: Tip: Menjaj taj W za K veruj za iste pare 10 puta bolji i ozbiljniji tel je K serija
TheBear Procesljaj malo po netu 08.03.2009. 22:34 #101633

broj poruka: 6502
u vezi tog sata ja mislim da moze, a za telefon imas milion tema po internetu, meni baterija drzi 2-3 dana sa umerenim koriscenjem, ali ako kristis dota kameru i slusas muziku moze brzo da se istrosi.
Za K seriju se ne bih slozio takodje, meni je na primer W810 bolji od K750 na primer, W810 ima bolji ekan, zvuk i kamera im je ista, a K serija je ustvari pravljena da ima jaku kameru, a W dobar plejer i zvuk.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict imam W900 08.03.2009. 23:01 #101638

broj poruka: 4515
Made in Japan :)
3-4 godine radi bez greske! Bez i jednog reseta, bug-a.... baterija nikad menjana (traje 5 dana bez drndanja...inache 3 ako slusas muziku..)....
W serija je je tada bila hi-end SE-a.
- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

CrowBgd ... 08.03.2009. 23:06 #101639

broj poruka: 1376

Stvar ukusa. Nosio sam oba. K serija u zavisnosti ko je sklapa je odlican aparat. Ne kazem da W n e valja. Imao sam i Nokiu E65 tek kad je izasla i po meni je to krs telefon,a po mekima do ja....
gile23 ... 08.03.2009. 23:50 #101659

broj poruka: 9121
Po meni su K telefoni ipak bolji od ovih W, K800 je i danas odlican telefon, nije ni zvucnik slab, ima solidan plejer, kamera je odlicna a sve ostalo na nekom srednjem nivou.

Pozdrav!

SkyFire Re: ... 09.03.2009. 05:49 #101689

broj poruka: 18472
Ma daj.Imao oba u isto vreme kad su se pojavili.I K750,W800 i W810!Svi telefoni su referentni mada mi se licno najvise svideo W800i jer je imao neki svoj sharm i lepotu,prefinjenost za to vreme.Pa i sad je lep telefon vredan kupovine!Specifikacije su iste ,w -walkman ima bolji set slusalica,zvuk stereo K nema stereo zvuk itd..Kvalitet zvuka je skoro identican kao i ostale specifikacije koje ih prate..Kamera,baterija i sl..
Sva tri telefona su bila original tako da ne znam sta si ti i gde kupio pa imas losije iskustvo!

I Want to believe - The truth is out there

:: Koliko se secam W 810 nema taj skrinsejver,ima ga K serija. Sto se tice sofware updatea nisam siguran ali mislim da ti tu nesto nije onda dobro odradio ako ti se pojavio Orange menu.Ja sam moj updateovao i nije bilo toga
:: Generalno serija W je mnogo losija od K serije
:: Tip: Menjaj taj W za K veruj za iste pare 10 puta bolji i ozbiljniji tel je K serija
NMY Znas kako znaju koji je bolji ? 09.03.2009. 09:05 #101692

broj poruka: 1509
Vode se cinjenicom : `Onaj telefon koji ja imam je bolji od telefona koji ti imas iako su isti (osim maske i sitnica tipa walkman player)!`

Ako Chuck Norris ima 10 dinara i ti imas 10 dinara, Chuck Norris ima vise para od tebe... :)

Meni je najbolji moj P1i... xD

SONY VAIO VGN-FW285J

gile23 Re: Znas kako znaju koji je bolji ? 09.03.2009. 09:06 #101694

broj poruka: 9121
P1 je i skuplji, a sta Chuck Norris radi na dnu mora. Rostilja :).

Pozdrav!

:: Vode se cinjenicom : `Onaj telefon koji ja imam je bolji od telefona koji ti imas iako su isti (osim maske i sitnica tipa walkman player)!
:: Ako Chuck Norris ima 10 dinara i ti imas 10 dinara, Chuck Norris ima vise para od tebe... :
:: Meni je najbolji moj P1i... x
:: SONY VAIO VGN-FW285
Slavuj ... 09.03.2009. 11:59 #101707

broj poruka: 2236
Je l` izdrži baterija cela 2 dana ?

Glavni štab.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: ... 09.03.2009. 12:18 #101714

Uz osrednje razgovore, poruke, prebacivanje podatak preko USB i BT, slikanje kamerom i muziku na pola jacine drzi cela 2 dana, inace drzi 4...to je polovna baterija, stara sigurno godinu dana...

Zna li neko da li se mogu uzeti i posto jace batarije sa >1000 mAh ???

A N G E L

:: Je l` izdrži baterija cela 2 dana
:: Glavni štab.
doca80 Re: Re: ... 09.03.2009. 12:29 #101715

broj poruka: 3053
Cale mog kuma je imao bateriju od 2500mah?!?!?! Da mi je on to pricao ne bi mu verovao,ali sam svojim ocima video i drzao tu bateriju u ruci. Sa jednim punjenjem je trajala i do 15 dana. Aj` pitacu ga kako je dosao do nje pa ti javim ako saznam...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Uz osrednje razgovore, poruke, prebacivanje podatak preko USB i BT, slikanje kamerom i muziku na pola jacine drzi cela 2 dana, inace drzi 4...to je polovna baterija, stara sigurno godinu dana..
:: Zna li neko da li se mogu uzeti i posto jace batarije sa >1000 mAh ??
:: A N G E L
:: :: Je l` izdrži baterija cela 2 dana
:: ::
:: :: Glavni štab.
MACHINE Transfer 09.03.2009. 12:47 #101717

Probao sam na par masina i prenos podataka na Memory Stick Duo Pro karticu SanDisk 512MB je oko 150KB/s sto je mizerno malo...da je bar kao USB 1.1 oko 1MB/s...da li bih imao isti protok kada bih uzeo SanDisk Micro M2 4GB sa adapterom? Ako je isto ne isplati se uzet jer e ovakomali protok, ne mora USB 2.0 ali bar ovo moze...instalirao sam i drajvere i isto je...

Ako saznas za bateriju u BG javi okvirno cenu za tu Li-Ion/Pilymer

A N G E L

markopvict masinac ide sporo... nema leka 09.03.2009. 13:15 #101720

broj poruka: 4515
Kod mene ide dosta brze posto W900 ima 512 interne memorije.
Najbrza varijanta ubedljivo je card reader. Mozes naci za 100 din...

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

doca80 Re: Transfer 09.03.2009. 13:25 #101721

broj poruka: 3053
Saznao sam za bateriju...kupljena je ovde kod mene u Zrenjaninu,od nekog lika koji nije ni bio svestan sta je prodavao...Da ne poverujes da je kumov cale kupio bateriju za 450 dinara!!! Kasnije mu je za istu tu bateriju polovnu i koriscenju neki prodavac telefona nudio 20e!!! To sve govori o kvalitetu baterije...ali to je ko zna kako stiglo u Srbiju...mislim da tako nesto neces naci... Inace baterija je stara vise od dve godine sada i radi u istom telefonu perfektno i dan danas,i drzi 15 dana sa jednim punjenjem kao i prvog dana kad je kupljena...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Probao sam na par masina i prenos podataka na Memory Stick Duo Pro karticu SanDisk 512MB je oko 150KB/s sto je mizerno malo...da je bar kao USB 1.1 oko 1MB/s...da li bih imao isti protok kada bih uzeo SanDisk Micro M2 4GB sa adapterom? Ako je isto ne isplati se uzet jer e ovakomali protok, ne mora USB 2.0 ali bar ovo moze...instalirao sam i drajvere i isto je..
:: Ako saznas za bateriju u BG javi okvirno cenu za tu Li-Ion/Pilyme
SkyFire Re: Transfer 09.03.2009. 14:06 #101727

To ti je do brzine kartice...Ebi ga kad nisi uzeo Sony i to High Speed!Ja imam Spny Pro Duo High Speed 2GB uzetu kad se pojavila kartica i kostala je 250 Eur,naravno ja nisam dao tolike pare nego sam kupio na aukciji!

http://www.japanworld.it/catalog/images/sony/IMG_8297.jpg

:: Probao sam na par masina i prenos podataka na Memory Stick Duo Pro karticu SanDisk 512MB je oko 150KB/s sto je mizerno malo...da je bar kao USB 1.1 oko 1MB/s...da li bih imao isti protok kada bih uzeo SanDisk Micro M2 4GB sa adapterom? Ako je isto ne isplati se uzet jer e ovakomali protok, ne mora USB 2.0 ali bar ovo moze...instalirao sam i drajvere i isto je..
:: Ako saznas za bateriju u BG javi okvirno cenu za tu Li-Ion/Pilyme
MACHINE Re: Re: Transfer 09.03.2009. 14:25 #101735

A kakve su po brzini SanDisk Micro M2 uz Pro Duo adapter? Ako ide kao USB 1.1 ~1MB/s uzeo bih to...

A N G E L

:: To ti je do brzine kartice...Ebi ga kad nisi uzeo Sony i to High Speed!Ja imam Spny Pro Duo High Speed 2GB uzetu kad se pojavila kartica i kostala je 250 Eur,naravno ja nisam dao tolike pare nego sam kupio na aukciji
:: http://www.japanworld.it/catalog/images/sony/IMG_8297.jp
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Probao sam na par masina i prenos podataka na Memory Stick Duo Pro karticu SanDisk 512MB je oko 150KB/s sto je mizerno malo...da je bar kao USB 1.1 oko 1MB/s...da li bih imao isti protok kada bih uzeo SanDisk Micro M2 4GB sa adapterom? Ako je isto ne isplati se uzet jer e ovakomali protok, ne mora USB 2.0 ali bar ovo moze...instalirao sam i drajvere i isto je..
:: :: Ako saznas za bateriju u BG javi okvirno cenu za tu Li-Ion/Pilyme
:: :: A N G E L
SkyFire Re: Re: Re: Transfer 09.03.2009. 14:27 #101736

http://www.diytrade.com/china/4/products/4538236/SanDisk_Ultra_II_High-Speed_Memory_Stick_Pro_Duo_4GB.html

http://www.mobilefun.co.uk/product/10442.htm

Lencugo izgooglaj

:: A kakve su po brzini SanDisk Micro M2 uz Pro Duo adapter? Ako ide kao USB 1.1 ~1MB/s uzeo bih to..
:: :: To ti je do brzine kartice...Ebi ga kad nisi uzeo Sony i to High Speed!Ja imam Spny Pro Duo High Speed 2GB uzetu kad se pojavila kartica i kostala je 250 Eur,naravno ja nisam dao tolike pare nego sam kupio na aukciji
:: :: http://www.japanworld.it/catalog/images/sony/IMG_8297.jp
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Probao sam na par masina i prenos podataka na Memory Stick Duo Pro karticu SanDisk 512MB je oko 150KB/s sto je mizerno malo...da je bar kao USB 1.1 oko 1MB/s...da li bih imao isti protok kada bih uzeo SanDisk Micro M2 4GB sa adapterom? Ako je isto ne isplati se uzet jer e ovakomali protok, ne mora USB 2.0 ali bar ovo moze...instalirao sam i drajvere i isto je..
:: :: ::
:: :: :: Ako saznas za bateriju u BG javi okvirno cenu za tu Li-Ion/Pilyme
:: :: :: A N G E L
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs