Kupio sam Nokiu N79(u stvari uzeo novu u zameni), kupljena je negde u januaru, telefon je sam po sebi super, nije bio nijedan reset, kamera je super, samo sam primetio 2 mrtva pixela!!! e sad ja imam racun i garanciju, da li ce da mi prihvate i da ga zamene ili poprave?
p.s. zasto stoji partizan u unhackme???necu partizan posvuda u registru buaaa!!!! i jel se on pokrece u pozadini kad ne obelezim ono `active` u options?
Ako telefon nije padao, tj, nema vidljiva fizička oštećenja, nosi to u radnju i reci im da se heftaju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sve zavisi od toga ko je davalac garancije, tj. kakve garancije. Na šta se ona konkretno odnosi, u kojoj količini i koliko je saglasna sa zakonom o zaštiti potrošača itd.
Dakle, možda dobiješ nov telefon, možda dobiješ preko nosa.
Ja mislim, vodeći se dosadašnjim iskustvima drugih ljudi i uz pomoć toga generišući neku prosečnu pristojnost prodavaca mobilnih, da ti neće reći čak ni da im ostaviš telefon na par dana, a kamoli da ćeš dobiti drugi telefon, jer tek kada počne da se povećava broj tih mrtvih ili zaglavljenih pixela, i kada taj skup počne da liči na ``fleku`` na ekranu, tek tada postoji mogućnost uvažavanja reklamacije, a i onda će prodavci upotrebiti drevni pokušaj ubeđivanja kako ti je telefon ispao ili nekako upao u vodu ili neku drugu tečnost i kako si mu ti stavio novu masku, pa došao da ih izjajariš za novi telefon ili samo besplatan servis, iako zvanično sve potpada u garanciju.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.