Dali je moguce da se podatci o sim karticama ubace u racunar i da se salju poruke sa njega. Naprimer kupio bih 100 kartica i slao bi poruke sa njih, sta mi treba za to ako neko nesto zna o tome nek mi se javi.
Malo neće moći... da ubaciš podatke, ok, ali da šalješ poruke, jok, za to treba mobilni telefon.... povezan na komp. Pretpostavljam da si to hteo, ne znam kako drugačije da dobiješ GSM primopredajnik bez hardvera kakav je sam mobilni. Inače, gomila softvera dobija se googlanjem pod pojmom sim card emulator... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Da šalješ poruke sa 100 kartica ?!? U čemu je fora ? 100 ljudi treba da dobije istu poruku odjednom ? Zbog čeka tolika žurba ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
mozes da ih saljes iz outlooka,mnogo je bolji trip kad kucas sms na tastaturi, samo nema delivery report, to je malo bzvz. evo ti link za `SMS kroz Outlook` aplikaciju http://www.telenor.co.yu/?section=business&page=5415
______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
100 telenorovih biznis paketa ne kosta malo... ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
verovatno spam ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: :: To neće moći :: :: Da šalješ poruke sa 100 kartica ?!? U čemu je fora ? 100 ljudi treba da dobije istu poruku odjednom ? Zbog čeka tolika žurba :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
mozes 10 komada sa SimEmu da prekopiras na jednu karticu, pa da izronis (google) kako da menjas sa kompa koji je broj aktivan pa da posaljes sms-ove...
Covek ladno oce da glasa za nekog lika sa 100 kartica x5, do kesice ideja je sjajna ali... ...ali je aparatura prilicno skupa a i ta glasanja su namestena.
Videh negde na netu masinu koja presrece pozive ka mrezi cija kartica je ubacena u nju tako da drasticno smanjujes racune za telefon, kod nas se tesko nalazi zato sto LELEKOM ne begenise tu spravicu.
moras kupiti mali hardver koji je velicine usb-a flash-a. I u njega ubacis sim i dobijes softver, samo menjas sim kartice... Takav hardver ti koriste Telenor i MTS za njihov internet... Ali sa softverom koji dolazi mozes slati i SMS poruke. Gde mozes naci hardver ne znam, meni je ujak doneo iz Moskve... Duduse ja ga koristim za jednu sim karticu... Ali moguce je... Ja to koristim iz razloga sto kada sedim za kompom, lakse mi je da kucam poruke na tastaturi, nego da se dr*am sa tekefonom...
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.