veci deo populacije koja kako-tako barata fotografskim aparatom i ume da presnimi svoja dela na kompjuter, pojma nema da `pixelaza` ni priblizno nije sve ono bitno kada se radi o svojstvima toga aparata. Kvalitet objektiva, raspon osetljivosti, sum (noise), raspon vremena ekspozicije, najmanji i najveci otvor blende itd. za ogroman broj ljudi predstavlja spanska sela u podnozju Pirineja. Takvi kazu: ma sta ce mi Nikon ili Canon od 10mpix. kad imam i BOLJI aparat u mom debilnom...
Upravo tako...potpisujem sve sto si rekao,a kamera na mob-u nece biti kvalitetna ni za 5 godina....gledao sam slike od SE 8 mp i to je takav krsh da to nije normalno ( Nokie da ne spominjem pu pu zlu ne trebalo nikom)...tako da je i ovaj 12 mp isti shit samo povecana rezolucija,isti objektiv.
Ajd uzdravlje
:: :: :: veci deo populacije koja kako-tako barata fotografskim aparatom i ume da presnimi svoja dela na kompjuter, pojma nema da `pixelaza` ni priblizno nije sve ono bitno kada se radi o svojstvima toga aparata. Kvalitet objektiva, raspon osetljivosti, sum (noise), raspon vremena ekspozicije, najmanji i najveci otvor blende itd. za ogroman broj ljudi predstavlja spanska sela u podnozju Pirineja :: Takvi kazu: ma sta ce mi Nikon ili Canon od 10mpix. kad imam i BOLJI aparat u mom debilnom...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.