pejdzing sistem i neki operator,nekad je bio telekom i bell pagett? Znam da ce te se smejati ali mi je pun .urac mobilnog telefona.HOCU PEJDZER i taj mir i spokoj. :)
mislim .. dakle nisam 100% siguran kao iz keca u dvojku ... pejdzer je zacetak mass radio komunikacija .. trenutno tehnologija kamenog doba .. i to neradi nigde vise .. zasto bi provajderi placali skupo frekvenciju za tako nesto ?
Reci ti nama lepo ko te smara?,pa da ga izbombamo!!
:: pejdzing sistem i neki operator,nekad je bio telekom i bell pagett? Znam da ce te se smejati ali mi je pun .urac mobilnog telefona.HOCU PEJDZER i taj mir i spokoj. : :: :: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Ja sam prošle godine u ovo vreme bacio 4 pune pre-paid kartice i kupio jednu post paid i do sada možda 50 ljudi ima taj broj, ako i toliko. Kad je telefon na punjaču, automatski se svi zvukovi prebace na BEEP. Na poruke odgovaram samo kad dam oglas za nešto ili kad se raspitujem jer me mrzi da pričam, što je ~5 puta godišnje ili kada je dovoljan odgovor samo npr. ``Da.``, ``Ne.``, ``Hocu.``, ``Necu.` Isključujem ga noću, da me ne smaraju dokoni ljudi i čobani budale. Sveukupno, rekao bih da nije mnogo daleko od pejdžera.
Pa, probaj i ti da malo detaljnije ušteluješ one profile, možda ti se učini kao delotvorno.
Slavuje to cu da i uradim na profilima druge nema,i odoh danas da uzmem e71 i ugovor i novi broj od starog poludjeh. pozdrav Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.