Ovako. Trenutno imam N95 pa me smorio pa reko daj da ga promeni,koji telefon da uzmem,pozeljno bi bilo da je symbiam i mora da ima jači zvučnik od N95,mora da ima wirlesse i kameru od 8MPIX.
Da li postoji neki takav telefon,Hvala unapred na svim odgovorima!!!!!!!!
Samo što ga nema u prodaji. I objasni mi šta će ti 8mp fotografije kojima su softverski razvlačene rezolucije i pune šuma? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Za fotografije lepo uzmi Nikon/Canon fotoaparat pa slikaj...nijedan tel ne pravi slike kao fotoaparat(tel je tel)...a i kamere od 5mp pojedu bateriju posle 20k slika...tek one nadudzene od 8..besmisleno je...
Ako hoces bas nov telefon evo ti ovaj, skuplji je samo 200 dolara od onoga sto ti je bax preporucio, a sam zakljuci koliko je bolji (to je cena u svetu), a ako hoces odlicnu kameru, ovaj Sony Ericsson ima 12MPX.
A Samsung 8510 Inovate,sta mislite o njemu,video sam ja taj N86 i jako volim n8x Seriju,imao sam pre N95 N80,tako da ne znam,KOJI TELEFON IMA JACI ZVUCNIK OD N95!!!
Ako ti je bitnija muzika, kupi 5800XM, ima najjace zvucnike od svih telefona... Ko ne vjeruje neka proba... Ima WiFi, GPS i jos standardno sto i svaka S60 Nokia... Ali joj je kamera SHIT ...
JA koristim LG KC910 Renoir, on ima 8Mpix, ali ja uopste ne slikam na toj rezoluciji, sasvim mi je dovoljno i 3 i 5 MPix, samo da je dobar kvalitet slike... Takodje ima i WiFi i GPS...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: A Samsung 8510 Inovate,sta mislite o njemu,video sam ja taj N86 i jako volim n8x Seriju,imao sam pre N95 N80,tako da ne znam,KOJI TELEFON IMA JACI ZVUCNIK OD N95!! :: :: To mi je skoro najbitnije od svega!! :: :: El ima neka nova nokia music???
Desilo se nekako da sam i ja malo upoređivao ta 2 modela i dobio rezultate suprotne tvom zaključku, ali sad to nema skoro nikakve veze sa temom jer si već pobedio.
@markopvict, poenta je da ga čuješ kad zvoni, jer i služi da se javiš na njega, bez obzira koji ti je geografski položaj ili koliki ti je procenat oštećenja sluha. Nisam izgubio razum...backup je tu negde.
Ma da bre,ili neka uzme kas,pa na rame.Break dance...Foot steps
To su sve najobicnije krestalice!
:: ili neko radi pored mesalice.. :: ili slusa muziku u autobusu.. :: ili je vglu :: :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.