Ovako,kupio sam pre neki dan N96 16GB,fon je extra, pa me interesuje par stavi u vezi njega, da li postoji vec neki program fabricki koji se nalazi u telefonu koji pusta AVI formate,inace stavio sam CORE Player i radi lepo,samo sto nemam titlove,kakoda ih ubaicm, da li neko ima da mi baci na rapid ili negde drugde SmartMovie, i jos nesto ja u njemu imam MAPE srbije i crne gore,navigacija radi jako lepo i precizno,kako da ubacim mape cele evrope,ko to radi,da li bi ja sam to mogao da uradim ili moram u servis da mi oni urade!!!!
Telefon nema u sebi palyer za avi,a za prevod probaj AVI Recomp ili neki slican programcic,kojim ces na kompu da utitlujes prevode za video fileove,pa ih prebaci na telefon.Jes malo sitnije,al je citko (bice OK na ekranu od 2,8`)... Za navigaciju ti je najbolje da instaliras GARMIN XT ima ga na piratebay-u zajedno sa mapama zapadne Evrope,a takodje ima i poseban torrent sa nasim mapama. Sve to mozes dosta lako sam da instaliras,ne treba da ides u servis,samo je naravno potrebno da znas engleski zbog pracenja uputstva.
Evo ovo sam skinuo,sta sad da radim kako da ih ubacim u telefon,ja vec imam garmin mobile XT sa mapama cele srbije i crne gore,kako da ubacim ovo a da ne sjebem ovo sto imam,unapred zahvalan!!!
Trebalo bi da na kompu imas program Garmin MapSource u koji se ucitavaju mape koje skidas. Zatim u njemu izaberi ikonicu maptool i onda obelezi mape koje zelis da prebacis na fon.(naravno pre toga prikljuci fon za komp u mass storage rezimu). sa leve strane videces izabrane mape i izaberi send to device i to je to.
Instalirao ja garmin MapSource update i on mi izbacuje prozor ,previous MapSource not found i tu ja pritisnem ok i on izadje sta ja treba da instaliram?>>>aj mi baci neki link da odradim ovo,bicu ti vrlo zahvalan!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.