Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Koji bezicni telefon panasonic kupiti sa dve slusalice?
STRANA 1 OD 1
bojke1 Koji bezicni telefon panasonic kupiti sa dve slusalice? 28.04.2009. 10:19 T17070

status: user
broj poruka: 479
Interesuje me koji model panasonica sa dve slusalice kupiti kod nas i gde ima povoljno?Nesto sam gledao ovu varijantu

http://www.tehnomanija.rs/katalog/pa...kx-tg8102.html

Da li je ovo ok varijanta i da li ima nesto bolje za tu cenu?
Maksimalna cena do koje bih isao je sest soma.
I gde ima radnji koje prodaju bezicne telefone a da su korektni sa cenom?
Svaka preporuka ili savet dobrodosli.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
savatije tesko ces naci.. 28.04.2009. 20:32 #110849

broj poruka: 1121

hand set, ako i nadjes da kupis odvojeno, kostace te kao 60 posto celog aparata pa je pitanje kupiti li 2 cela kompleta ili samo hand set odvojeno....moje licno iskustvo sa panasonicom i domacim trzistem....
bojke1 Koji bezicni telefon panasonic kupiti sa dve slusalice? 28.04.2009. 23:13 #110899

broj poruka: 479

Evo link koji sam danas zakacio ali koji ocigledno nije valjao.

http://www.tehnomanija.rs/katalog/panasonic-bezicni-telefon-kx-tg8102.html

Sta mislis o ovoj varijanti?Da li ovo valja ili ima neka bolja varijanta.Ovu varijantu sam mislio da kupim iz razloga sto se kod mene u stanu dosta koristi fixni telefon i ako kupim samo jednu slusalicu u problemu sam sa baterijom koja se relativno brzo isprazni,a potrebno je sedam sati da se telefon napuni.Sa ovom varijantom dobijam dva telefona sa dve baze i dva punjaca ako sam dobro razumeo.Verovatno ne bih imao vise problema sto se tice koriscenja telefona jer ce uvek bar na jednoj slusalici baterija biti puna.
Ako ima neka bolja varijanta slobodno predlozi.Cena do koje bih isao je sest hiljada dinara.

gile23 ... 28.04.2009. 23:19 #110901

broj poruka: 9121
Ja u kuci imam Panasonic bezicni telefon vec 2-3 godine odlicno radi, ovo resenje sto si ti pokazao je sasvim ok ako toliko koristite telefon.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs