Ma ne brinem za to da li cu sjebati... radio sam tu vise puta 5300, N73 i N95... ali za ovaj ne mogu da nadjem software na srpskom... hvala u svakom slucaju! Na nokia.com ne mogu da nadjem... ajde ako te ne mrzi nadji mi link (ja kampujem vec dva dana tamo i nisam nasao...)
Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!!
:: ali pazi da ga nesjebes,pa da ga bog posle neupali.. :: najbolje servis+800din i imas nov software,ipak oni to rade mnogo strucnije i imaju alat(box :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
na poslu sam nemam vremena....ja mislim da trazis pod update
rad je od coveka napravio majmuna
:: Ma ne brinem za to da li cu sjebati... radio sam tu vise puta 5300, N73 i N95... ali za ovaj ne mogu da nadjem software na srpskom... hvala u svakom slucaju :: Na nokia.com ne mogu da nadjem... ajde ako te ne mrzi nadji mi link (ja kampujem vec dva dana tamo i nisam nasao... :: :: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!! :: :: :: ali pazi da ga nesjebes,pa da ga bog posle neupali.. :: :: najbolje servis+800din i imas nov software,ipak oni to rade mnogo strucnije i imaju alat(box :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: ::
:: na poslu sam nemam vremena....ja mislim da trazis pod update :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Ma ne brinem za to da li cu sjebati... radio sam tu vise puta 5300, N73 i N95... ali za ovaj ne mogu da nadjem software na srpskom... hvala u svakom slucaju :: :: Na nokia.com ne mogu da nadjem... ajde ako te ne mrzi nadji mi link (ja kampujem vec dva dana tamo i nisam nasao... :: :: :: :: :: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!! :: :: :: :: :: ali pazi da ga nesjebes,pa da ga bog posle neupali.. :: :: :: najbolje servis+800din i imas nov software,ipak oni to rade mnogo strucnije i imaju alat(box :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.