Imam Motorolu RAZR2 V9 i instalirao sam Motorola Phone Tools. update-ovao sam program i sve normalno pokrenuo ali... Hteo sam da prebacim neke slike sa moba na komp ali desava se to da pri selektovanju foldera Pictures izbaci poruku: `A string literal was inspected, but no opening quote character was found.`! U sve ostale foldere normalno ulazi i vidi recimo pesme, video klipove... Napominjem da hoce da prekopira sliku sa kompa na mob... Sta mu je? mkukic
Motorola i Samsung imaju najveće đubre od softvera za komunikaciju telefon - PC. Juri eventualno po forumima kome se to i zašto dešava. Ili jednostavno vrati prethodnu veriju ako je radila kako treba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nije radila ni ta prva pa sam odradio update ali nista. Sve normalno radi. Sve prebacuje samo nece da udje u folder sa slikama a to je ono sto mi treba! Pa da ne verujes! mkukic
Da nema nekih hidden stvari u tom folderu koje ga zbunjuju ? Ili nekih oštećenih slika koje ga zbunjuju ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nije radila ni ta prva pa sam odradio update ali nista. Sve normalno radi. Sve prebacuje samo nece da udje u folder sa slikama a to je ono sto mi treba! Pa da ne verujes :: mkuki :: ::
Imao sam Motorolu V3X pre par godina, i, koliko se sećam, trenirao sam i proučavao oko 3 nedelje razne programe za menjanje skinova i još ne sećam se čega, i, uglavnom, nisam uspeo apsolutno ništa da promenim.
Fotografije sam prebacivao tako što ga je PC detektovao kao USB DEVICE i kao sa fotoaparata, MOVE ili COPY->PASTE, mislim da je bilo da se na njemu podesi kako će ga PC prepoznavati.
BTW i pre svega, naslov ti je glup, tj. pogrešan. Nema PC ništa sa tim softverom i telefonom, već, zna se ko.... Drugo, ono što čitam iz tvog posta je da, zbog neke začkoljice, ne može da se pristupi folderu sa slikama zato što u nazivu ili ekstenziji postoji `hidden` znak - koji softveru ili telefonu govori da pristup a pogotovo kopiranje nije dozvoljeno. Verovatno, zaštita zbog krađe podataka. E, pošto mene bq za tim softverom i telefonom, ali, tebe ne, prouči bre .... RTFM ili help na toj skalameriji od telefona, ako je ima. Ako ne provališ to, ja ne znam da li je na Motorili moguće, na Nokijama jeste, premesti gownave fotke u drugi folder i zayebni ga... ili promeni naziv tom folderu sa slikama... ako je moguće... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Probaj sa p2k commander-om ili sa p2k tools,ja sa njima radim na v3x i nemam problema.Verovatno znaš za ovaj sajt za modovanje ali ipak evo link http://www.modmymoto.com/cmps_index.php.pozz
Ime folderu sa slikama ne mogu da promenim, mogu samo da pravim albume koji se nalaze u tom folderu tako da tim nista nisam uradio... Ako je zastita u pitanju zasto onda nisu zasticeni i video snimci i muzika i ostale stvari nego samo slike? I o`ladi malo sa tim izrazima `naslov ti je glup`, `gownave fotke`... Ipak bi trebalo da malo obratis paznju. mkukic
:: BTW i pre svega, naslov ti je glup, tj. pogrešan. Nema PC ništa sa tim softverom i telefonom, već, zna se ko... :: Drugo, ono što čitam iz tvog posta je da, zbog neke začkoljice, ne može da se pristupi folderu sa slikama zato što u nazivu ili ekstenziji postoji `hidden` znak - koji softveru ili telefonu govori da pristup a pogotovo kopiranje nije dozvoljeno. Verovatno, zaštita zbog krađe podataka. E, pošto mene bq za tim softverom i telefonom, ali, tebe ne, prouči bre .... RTFM ili help na toj skalameriji od telefona, ako je ima. Ako ne provališ to, ja ne znam da li je na Motorili moguće, na Nokijama jeste, premesti gownave fotke u drugi folder i zayebni ga... ili promeni naziv tom folderu sa slikama... ako je moguće.. :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
U folderu su samo neke fotke koje treba da prebacim na komp... mkukic
:: :: Da nema nekih hidden stvari u tom folderu koje ga zbunjuju ? Ili nekih oštećenih slika koje ga zbunjuju :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Nije radila ni ta prva pa sam odradio update ali nista. Sve normalno radi. Sve prebacuje samo nece da udje u folder sa slikama a to je ono sto mi treba! Pa da ne verujes :: :: mkuki :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.