Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Problem baterija -gde se moze kupiti original
STRANA 1 OD 1
Gonzales Problem baterija -gde se moze kupiti original 09.05.2006. 10:37 T1767

status: user
broj poruka: 53

Brzi Gonzales krece u akciju
Imam Philips Savvy DB iz 2000-te -uspomenu na oca koju ne bih da bacim zbog toga.Treba mi originalna baterija za njega, tj. 100% Philips "made in Japan" , a ne neki kineski falsifikat, jer sam takve imao.Najvise 8 meseci izdrze i kraj.(takve nalazim za 500-600 dinara).Ne pitam sta kosta vec-GDE IMA?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gagimil Licno ne bih 11.05.2006. 17:31 #5923

status: user
broj poruka: 172
Posto i ja imam Philips Savvy , doduse skuplja prasinu kao rezerva ,
mogu ti reci da nema svrhe da se mucis trazeci orginal.
Uzimao sam baterije od 5-6stotina dinara i promenio sam ih dosta.
Zadnju sam platio 350 dinara pre 2 godine i jos drzi 4 dana i ako je
kineska ili vec cija. Ne koristim taj mobilni vec par nedelja jer sam uzeo novi.
Po meni je bitno formatiranje baterije i ako to uradis vise nego sto neki napominju , onda si miran. Treba imati strpljenja pa puniti prvih pet , ali stvarno pet puta po 15 sati novu bateriju da bi se dobro izformatirala. A izmedju toga je treba isprazniti do kraja. Znaci pustiti tih recimo cetiri puta da se telefon sam ugasi , a ne odmah ukljuciti punjenje pri pojavi pistanja da je telefon prazan. Tako nisam uradio kod onih prvih no name baterija pa mi se obilo o glavu.
Da rezimiram , ne verujem da ce orginal (ako ga uopste nadjes kod nas)
koji je nekoliko puta skuplji , biti i toliko puta bolji. Mozda za par desetina procenata , ali cemu sve to... Poz.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs