Treba da ima ekran, kako bi se video broj sa koga stiže poziv, nikakve boje ekrana, imenici, budilnici, satovi, polifone melodije, vibracije, merači pulsa, pritiska, umirivači kućnih ljubimaca, omamljivači komaraca, ozonizatori, jonizatori itsl. nisu bitni.
Treba da bude dovoljno kvalitetan, kako bi istrajao koju godinu, a da ne košta više od 100 eura i poželjno bi bilo da ima malo bolji domet, da bi mogao da se koristi i u dvorištu oko kuće, u krugu poluprečnika 50m max.
Pa ti za 100 evra mozes da kupis telefon sa svim ovim gore cudima sto si naveo, bilo koji Panasonic ce ti resiti posao, ali kazu da ima nekih falseva kod Panasonica tako da pazi.
100e??? Tebra, pa za 1500-3000din imas bar 3-4 vrste fixnih telefona (sa bazom naravno). Najbolje je da uhvatis neku od mnogobrojnih akcija koje imaju Metro, Tempo, itd, i da uzivas.A sto se ID caller-a tice, ako ne budes imao automatski, onda jednostavno prijavis telekomu (ili u posti, nisam siguran) i to je to (mozda, ali samo mozda se placa neka sica za to). Veruj mi...ne samo zato sto znam ljude koji to imaju, nego zato sto u danasnje vreme masovnih komunikacija/fiksne telefonije itd, to malo chudo ne moze da kosta vise od 50-70 evra, a da pritom jos ima svoj satelit (salim se naravno), itd:) E sad, mozda bezicni nije to na sta ja mislim (mada cisto sumnjam, jer ovi o kojima pricam nemaju zicu za slusalicu, nego je slusalica kao mobilni, a onda ga stavis u bazu da se puni, a baza koristi strujni ukljucak), ali cak i ako nekim chudom nije, razmisli o mom predlogu:)
ID caller pri posti je pre godinu do dve je bilo 50 dinara, sad je mozda malo vise.
Pozdrav!
:: 100e??? Tebra, pa za 1500-3000din imas bar 3-4 vrste fixnih telefona (sa bazom naravno). Najbolje je da uhvatis neku od mnogobrojnih akcija koje imaju Metro, Tempo, itd, i da uzivas.A sto se ID caller-a tice, ako ne budes imao automatski, onda jednostavno prijavis telekomu (ili u posti, nisam siguran) i to je to (mozda, ali samo mozda se placa neka sica za to). Veruj mi...ne samo zato sto znam ljude koji to imaju, nego zato sto u danasnje vreme masovnih komunikacija/fiksne telefonije itd, to malo chudo ne moze da kosta vise od 50-70 evra, a da pritom jos ima svoj satelit (salim se naravno), itd:) E sad, mozda bezicni nije to na sta ja mislim (mada cisto sumnjam, jer ovi o kojima pricam nemaju zicu za slusalicu, nego je slusalica kao mobilni, a onda ga stavis u bazu da se puni, a baza koristi strujni ukljucak), ali cak i ako nekim chudom nije, razmisli o mom predlogu: :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
kx-tg7100,ja ga imam preko 2 godine bez problema ,za jaci domet ukljucis u setup-u repeater ,pokrice i 100 m .Znaci dect telefon obavezno ovaj model sto sam ti reko ili jaci od njega i obrati paznju da tastatura svetli u mraku ,znaci nekad..
Ovakav Panasonic imam 4 godine i prezadovoljan sam. Jedino za shta sam morao da se iscimam je da jednom promenijem baterije. Tastatura i ekran svetle u mraku i ima spikerfon na slushalici. Plastika je kvalitetnija od plastike koju ima kx-tg7100. Jedino shto mi se ne svidja je to shto ne mogu da vidim vreme propushtenog poziva. Sve u svemu, jako kvalitetan telefon po pitanju izrade, slushalica odlichna. Bogel Group, tada bio gen. zastupnik Panasonika u Srb.
Nije toliko skupo bilo, ali sutra se raspitujem pa javljam. Usput, zar stvarno mislis da ce ti telekom dati dzabe ID caller samo zato sto ga ima neki uredjaj?
Ovaj model sto ja imam loguje sve pozive ukljucujuci i vreme
31.05.2009. 00:01
status: user broj poruka: 7733
polifone melodije ,ima oko 30 mesta ili vise u imeniku nisam siguran ,skoro sve funkcije kao mobilni,baterije nisam menjao 2 godine ,inace su Ni Mh ,ja ga samo u toku noci stavljam da se puni ....
Panasonic, Siemens, a razmisli i o AEG telefonima. AEG je imao varijantu dve slusalice, jedna baza + dodatni punjac za 2500din u Metro-u sa 2god. garancije. Najvise me je odusevilo to sto koristi obicne punjive AAA baterije, pa je umesto njegovih od 300mAh dobio GP od 980, sa stalnom upotrebom rade ravno nedelju dana na jednom punjenju, ID, alarm, phonebook a slusalice mogu interno da rade preko baze, toki-voki, ali samo ako je baza ukljucena u struju a ima i pristojan domet. Ako zelis mamutski domet, konsultuj Sanyo telefone
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.