Interesuje me da li gps softver koji ide uz njih prikazuje koordinate mesta na kom se trenutno nalazite?
Drugo pitanje, pošto nisam dolazio u kontakt sa ovim aparatima do sad, jel gps funkcioniše po principu gps uređaja iz kola u smislu da li je grafički prikaz isti i da li je navođenje na srpskom? Hvala unapred.
bezi od n96 netreba ti to.... naravno sto rece kolega forumas gps koji se ubacuje je garmin mobile xt potpuno identican onim na navigacijama....
rad je od coveka napravio majmuna
:: Interesuje me da li gps softver koji ide uz njih prikazuje koordinate mesta na kom se trenutno nalazite? :: :: Drugo pitanje, pošto nisam dolazio u kontakt sa ovim aparatima do sad, jel gps funkcioniše po principu gps uređaja iz kola u smislu da li je grafički prikaz isti i da li je navođenje na srpskom :: Hvala unapred :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: support normality
znaci 5800 sa fabrickim softverom je katasrofa ja sam jedan cackao par dana i nikako mi se nije svideo...ali o.k to je bilo februara cini mi se tako da je to bilo sa prvobitnom varijantom sfw...sad kazu da nema frke.. n96 je zlo koje nokia prodaje po neverovatno visokoj ceni... ako vec imas kesa uzmi e71 koji je vrh i bolji je od ta dva gore pomenuta...ali ima qwerty
:: imam mail moj je aktivan tako da nema frke. Tvoj koji si ostavi na berzi radi li :: :: Ma kapiram da je 5800 bolji, nego imam ponudu pa između ostalog i n96 ulazi u nju :: Fala još jednom :: Nasiljem protiv argumenata.. :: support normalit :: ::
GPS softver na N95 je odradjen strava i uzas, za 5 minuta koriscenja skine ti 200 dinara kredita sto nije uopste malo, a to ti nikad nece biti isto kao i GPS uredjaj za automobil.
Da snimio sam i taj. Pošto je za firmu odabraćemo nekoliko, moće ljudi da biraju. Kad si već čačkao 5800 kakav je tač skrin u poređenju sa appleom? Naravno ovi skuplji modeli će ići za gazde:P
@max888 ok ukoliko budem imao problema cimam. Hvala.
Nasiljem protiv argumenata... support normality
:: znaci 5800 sa fabrickim softverom je katasrofa ja sam jedan cackao par dana i nikako mi se nije svideo...ali o.k to je bilo februara cini mi se tako da je to bilo sa prvobitnom varijantom sfw...sad kazu da nema frke. :: n96 je zlo koje nokia prodaje po neverovatno visokoj ceni.. :: ako vec imas kesa uzmi e71 koji je vrh i bolji je od ta dva gore pomenuta...ali ima qwert :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: imam mail moj je aktivan tako da nema frke. Tvoj koji si ostavi na berzi radi li :: :: :: :: Ma kapiram da je 5800 bolji, nego imam ponudu pa između ostalog i n96 ulazi u nju :: :: Fala još jednom :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: support normalit :: :: :: ::
ček ček...zar GPS na mobu ne funkcioniše na istom principu kao na uređajima za kola??? Dakle hvata signal satelita. Odnosno plaća li se ova usluga? Nasiljem protiv argumenata... support normality
:: GPS softver na N95 je odradjen strava i uzas, za 5 minuta koriscenja skine ti 200 dinara kredita sto nije uopste malo, a to ti nikad nece biti isto kao i GPS uredjaj za automobil :: :: Pozdrav :: :: ::
nokia mape se placaju,garmin radi isto kao i na navigacijama touch na 5800 nije prismrdio iphone-u,ali je za mene to stvar navike ali i iphone je jedno veliko g*vno tako da necu da ih poredim n95 ima ocajan gps signal,takodje i n96 6210 i 6220c hvataju za nekih 10 sec signal dok 5800 nisam cackao u tom pogledu...ali kazu da i kod nje fino odradjuje posao
:: ček ček...zar GPS na mobu ne funkcioniše na istom principu kao na uređajima za kola??? Dakle hvata signal satelita. Odnosno plaća li se ova usluga :: Nasiljem protiv argumenata.. :: support normalit :: :: :: GPS softver na N95 je odradjen strava i uzas, za 5 minuta koriscenja skine ti 200 dinara kredita sto nije uopste malo, a to ti nikad nece biti isto kao i GPS uredjaj za automobil :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Placa se koliko ja znam (on je imao fabricki software), ali mislim da preko i ovih drugih programa placa.
Pozdrav!
:: ček ček...zar GPS na mobu ne funkcioniše na istom principu kao na uređajima za kola??? Dakle hvata signal satelita. Odnosno plaća li se ova usluga :: Nasiljem protiv argumenata.. :: support normalit :: :: :: GPS softver na N95 je odradjen strava i uzas, za 5 minuta koriscenja skine ti 200 dinara kredita sto nije uopste malo, a to ti nikad nece biti isto kao i GPS uredjaj za automobil :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Pa jel nije varijanta da bušiš ekran prstima ko na onim kinezima anycool:D? Istipova me Gile. Nasiljem protiv argumenata... support normality
:: nokia mape se placaju,garmin radi isto kao i na navigacijam :: touch na 5800 nije prismrdio iphone-u,ali je za mene to stvar navik :: ali i iphone je jedno veliko g*vno tako da necu da ih poredi :: n95 ima ocajan gps signal,takodje i n9 :: 6210 i 6220c hvataju za nekih 10 sec signal dok 5800 nisam cackao u tom pogledu...ali kazu da i kod nje fino odradjuje posa :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: ček ček...zar GPS na mobu ne funkcioniše na istom principu kao na uređajima za kola??? Dakle hvata signal satelita. Odnosno plaća li se ova usluga :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: support normalit :: :: :: :: :: GPS softver na N95 je odradjen strava i uzas, za 5 minuta koriscenja skine ti 200 dinara kredita sto nije uopste malo, a to ti nikad nece biti isto kao i GPS uredjaj za automobil :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ako nisi probao nemoj da filozofiras...garmin xt mobile je sys aplikacija i instalira se potpuno normalno kao bilo koji simbian program...e sad to sto je fabricki ugradjen neznma ali ovaj garmin je free i jedino sto trosi je baterija... ma jok nije kao anycool to je ipak teski shit,malo jaci pritisak u odnosu na omniu i iphonea` nemas brines stari ipak je to nokia...
:: Placa se koliko ja znam (on je imao fabricki software), ali mislim da preko i ovih drugih programa placa :: :: Pozdrav :: :: :: :: ček ček...zar GPS na mobu ne funkcioniše na istom principu kao na uređajima za kola??? Dakle hvata signal satelita. Odnosno plaća li se ova usluga :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: support normalit :: :: :: :: :: GPS softver na N95 je odradjen strava i uzas, za 5 minuta koriscenja skine ti 200 dinara kredita sto nije uopste malo, a to ti nikad nece biti isto kao i GPS uredjaj za automobil :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Istripovao si se neshto, jer se to nishta ne placa, kao navigacija za kola.. Naravno, treba instalirati tj `kupiti` program tipa Garmin XT ili neki drugi i ubaciti, podesiti i to je to.. A ako si shvrljao po onom njihovom Maps ili kako se vec zove to imash na svakom drugom fonu i to pici preko GPRS i nema veze sa ovim .)
ja o tome palamudim vec sto godina a oni se uvatili nokia maps ko mutav telefona....
:: Istripovao si se neshto, jer se to nishta ne placa, kao navigacija za kola.. Naravno, treba instalirati tj `kupiti` program tipa Garmin XT ili neki drugi i ubaciti, podesiti i to je to.. A ako si shvrljao po onom njihovom Maps ili kako se vec zove to imash na svakom drugom fonu i to pici preko GPRS i nema veze sa ovim . :: ::
Će da padnu dva tri 5800 ako sve bude išlo kako treba, naravno za budže, a za ovu sitnu boraniju razdelićemo Samsunge za dinar Nasiljem protiv argumenata... support normality
:: ja o tome palamudim vec sto godina a oni se uvatili nokia maps ko mutav telefona... :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Istripovao si se neshto, jer se to nishta ne placa, kao navigacija za kola.. Naravno, treba instalirati tj `kupiti` program tipa Garmin XT ili neki drugi i ubaciti, podesiti i to je to.. A ako si shvrljao po onom njihovom Maps ili kako se vec zove to imash na svakom drugom fonu i to pici preko GPRS i nema veze sa ovim . :: :: :: ::
Sto da bezi od N96,fon je extra ja imam N96 i Garmin Mobile XT i mape Srbije i Crne gore,odlicno funkcionisu,nema bagovanja,preciznost je odlicna,stalno u svakom trenutku ti pokazuje gde si....
Besplatno je,funkcionise kao ovaj u kolima,ne slusaj bre SKARA nema pojma,telefon je extra,prijem mu je super,verujmi neces se pokajati,N96 je zakon!!!!
1. 5800 ima daleko bilji GPS od N96 tacnije 1km bolji :D E71 ima odlican GPS ali majni ekran. 2. N96 je Noki-no nuzno zlo najgori telefon koji su napravli sto se tice kvaliteta, cak i displej bre ima kockice oko simbola N95 to nema dok N95 8gb ima posto koriste istu rezoluciju, a N95 8gb i N96 imaju veci ekran smim tim i vece zrno. Ovo ne pricam napamet vec sam imao N95 a matori N96 koja se klima krcka odvratna covek je nosio 10dana popizdeo prodao i vratio se n 8800 koji je za coveka koji ima potrebe samo razgovora i SMS ne unistiv telefon. Ja trenutno nosim 5800 i prezadovoljan sam kako radi, brzo i odmah reaguje na dodir (v10 je skora koliko hoces i puna bagova) 3. i garmin XT se ne naplacuje, ja ga drzim na Integrated GPS i radi pefektno. A-GPS sam iskljucio
Ja ne znam sto to tako pricate,ne znam da lis te koristili taj telefon ili ste kupili polovan koji je nekom 1000000000 puta pao ili ne znam,telefon je extra ima odlicnu navigaciju,ostru sliku,ne znam mozda imate kineske 1:1 kopije????
Drugar je uzeo nov preko Telenora, a ja sam u Tehnomo*ileu držo nov iz kutije izvađen, plastika - dno katastrofe. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja ne znam sto to tako pricate,ne znam da lis te koristili taj telefon ili ste kupili polovan koji je nekom 1000000000 puta pao ili ne znam,telefon je extra ima odlicnu navigaciju,ostru sliku,ne znam mozda imate kineske 1:1 kopije??? :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.