hitno, detetu sa smetnjama u razvoju moram kupiti novi mobilni
STRANA 1 OD 1
savatije
hitno, detetu sa smetnjama u razvoju moram kupiti novi mobilni
16.06.2009. 15:10
T18067
status: user broj poruka: 1121
da je N-vidia ili Ati, Asus ili Gigabyte, palit, gell,wd, loogitech....ili slicno...mozda bih nesto i znao, ali ovako blage veze sa paravm stvarima u toj oblasti nemam... Dete je ometeno u razvoju, zna dobro da koristi mobilni (Bez SMS i MMS), ima post paid broj telekoma za koji sam ja vezan ugovorom na dve godine... Njegov samsung (valjda neki x120), netragom je nestao,izgubljen, ispao iz dzepa ili nesto slicno....Pretpostavka da se nalazac nikada nece javiti, broj je blokiran... Ali tuga u njegovim ocima, i osecaj njegove licne krivice ,i realnost interventne komunikacije sa njim, tera me da mu kupim nesto sto ce zadovoljiti njegove potrebe u i moju sigurnost da ga mogu pronaci u bilo kom trenutku.... Sta kupiti novo do 100e maximum, da je robusno, simpaticno, da iole ima neku solidnu kameru, te da je moguce dodati externu SD, ili neku drugu memorijsku karticu, bilo koji savet dobro dosao, sutra kupujem ono sto mi vi preporucite, nadajuci se da ce i on biti zadovoljan..... svima na realnim preporukama, UNAPRED ....HVALA
ako hoces robusan i cvrst telefon sa solidnom kamerom i svim mogucim funkcijama uzmi nokiu 3110c...baterija je dovoljno jaka da izvuce do 5 dana dobrog njakanja..fon solidno izgleda za te pare imas i samsung j600,j700 ali su to telefoni koje je dovoljno malo jace stisnuti da bi vec popucali po savovima.. mislio sam na nov legalan fon,sa garancijom godinu dana i obezbedjenim servisom @k800 neprima micro sd nego m2 kartice koje su od 2-3puta skuplje od gorepomenutih
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.