Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Par pitanja u vezi Nokie
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud Par pitanja u vezi Nokie 16.06.2009. 18:09 T18075

status: user
broj poruka: 3746
Stigli su mi telefoni (5800 i E71). Nije mi jasno da ovakvi hajtek telefoni ne mogu da se pune preko USB-a!!! Ni u uputstvu nisam našao ništa što govori o tome. Postoji li neki programčić koji bi me oslobodio zavisnosti od punjača?

Drugo pitanje je, kako rešavate to što Nokia softvare updater neće da radi na win7 tj. krene i zatraži mi da ga updateujem i kada krene install kaže nije podržan operativni sistem.

Treće, moja 5800 mi non stop govori da mi je SIM kartica puna, a nije. Kako to da rešim? Znam da se neko skoro požalio na to al ne mogu da nađem temu.
Nasiljem protiv argumenata...

support normality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexalex RE 16.06.2009. 18:47 #121816

broj poruka: 43

1. Ne mnogu da se pune preko usb-a! jbg tako je sta ces
2.instaliraj xp i radice
3. ..all you need to do is go into messages and then select options, SIM messages and delete any messages in there this should solve the problem as it has just worked on mine.IZBRISI PORUKE!!!!!!!!!
skar sve sto rece kolega je tacno.... 16.06.2009. 18:54 #121818

broj poruka: 3992
novije nokie nemogu se puniti preko usb...a za poruke odes u sim poruke i izbrises jednu i quit...
kako si zadovoljan sa 5800,ovako za svaki dan????

rad je od coveka napravio majmuna

pajsgudgud Pa ono ... 16.06.2009. 19:23 #121827

tek sam ga uzeo i sad se igram/vežbam/privikavam. Deluje ok. Prvi loš trip se desio zbog uključenog efekta vibracije prilikom pristiskanja dugmića. Istripovao sam da je poklopac oštećen pa se klima:)))

Sad oću da turim mape Garmin. Tačskrin je ok kada koristim nokat, kada lupim jagodicom ume da ne odreaguje. Sve u svemu zadovoljan sam. Čini mi se da je accelometer bolje urađen nego na Ipodu. Možda je jedina mana blago zbunjujući meni, ili ja to tako doživljavam pošto sam do sad imao 6630 i činjenica da ne može da se puni preko USB-a.

@alexalex navedi mi jedan dobar razlog da se vratim na xp osim toga što će da mi radi Nokia software update?:D
support normality

Edit: hvala skar reših problem sa SIM-om.

NMY Re: Par pitanja u vezi Nokie 16.06.2009. 19:57 #121835

broj poruka: 1509
U vezi tvog drugog pitanja kolega, da li si pokusao da kliknes na ikonu programa (u ovom slucaju NSU) i izaberes Properties / Compatibility i da cekiras kockicu ispred ``Run This Program in Compatibility mode for : `` i izaberes recimo Windows XP SP3 ili Windows XP SP2 !

Probaj tako, meni nije radio recimo HD Tach i nakon sto sam ovo uradio sasvim normalno je proradio program !
(HD Tach od OS-ova podrzava samo Win2000 i XP)

Pozdrav i javi jesi li sta uspio!

SONY VAIO VGN-FW285J

:: Drugo pitanje je, kako rešavate to što Nokia softvare updater neće da radi na win7 tj. krene i zatraži mi da ga updateujem i kada krene install kaže nije podržan operativni sistem.
pajsgudgud @NMY 16.06.2009. 23:44 #121875

Odgovor: apsolutno ne!:D potpuno sam zaboravio na to. Probacu. hvala za predlog.
support normality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs