Potrebne su mi GARMIN GPS mape prvenstveno srbije,makedonije i grcke jer idem u grcku na letovanje,pa bih molio nekoga ako neko kojim slucajem ima ove mape ali da su kreko**ne i da ne zahtevaju neke serijske brojeve,pa da mi ih prosledi preko rapida ili na neki drugi nacim,sve dolazi u obzir,jer sad bas nisam pri nekim parama da dajem oko 20e za ugradjivanje mapa!!!
za Srbiju trazi SCG Route,za Grcku Auto Drive Hellas ,a za Makedoniju(koji ce ti to moj)Adria route.Imas sve na torentima,
Nemoj samo da budes seljak pa da se vozis po autoputu sa upaljenom navigacijom,mozes da zamislis kad ti onaj glas kaze :`vozite 480 kilometara pravo,pa skrenite levo`!!!Zato ti i kazem da ti ne treba navigacija za Makedoniju.Inace za otkljucavanje imas garmin lekgen 1.3,1.4,1.5.
Ne vidim iskreno nikakvu prednost garmina preko Nokia Maps aplikacije. Ustedi sebi zivce i skini poslednji nokia maps. Imas besplatne mape na nokia sajtu, i nema smaranja sa crackovanjem... __________________ Scourge of PCBerza
Ma meni ne treba navigacija da bi stigao do odredista,naravno da necu voziti sa upaljenom navigacijom po autoputu,nego za svaki slucaj ako ocu negde da odem tokom putovanja,na primer na ohrih na kojem nikad nisam bio pa cisto da mi pokaze put da ne lutam isto tako u grckoj,mada mi za grcku uopste ne treba jer im je put extra dobro obelezen,nema promasaja!!!
Prednost je samo sto su mape extra precizne,redovno apdejtovane i besplatno je koristenje,za razliku od nokiamaps-a.
:: Ne vidim iskreno nikakvu prednost garmina preko Nokia Maps aplikacije. Ustedi sebi zivce i skini poslednji nokia maps. Imas besplatne mape na nokia sajtu, i nema smaranja sa crackovanjem.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Zbog genralnog zastupnika kog ima u zemlji Srbiji (www.garmin.rs), kao što reče dorabi1 mape su redovno sveže i sve detaljnije, za razliku od nokia maps, gde od prilike imaš E70, E75 i E60, a za ostalo ti treba GPRS ili neki drugi vid Interneta za deteljnije mape. Audio navigacije je kod garmina bolja, i sama aplikacija ima X puta više opcija nego Nokia Maps, čak i ovaj 3.0 beta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.