Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
kvalitetne nokia prodavnice...
STRANA 1 OD 1
racingboy kvalitetne nokia prodavnice... 17.07.2009. 08:35 T18857

status: user
broj poruka: 157

Zna le neko jednu od boljih
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
racingboy RE 17.07.2009. 08:38 #129276

broj poruka: 157

Planiram da narucim telefon,pa ne bih da dobijem neko sranje u kartonskoj kutiji vec original pakovanje sa sve opremom...kakav je ovaj n-shop
Equinoxe Re: 17.07.2009. 08:45 #129277

broj poruka: 12057

http://www.nokia.rs/prodaja-i-servis/prodavnice
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

imarkovic @racingboy 17.07.2009. 08:58 #129280

broj poruka: 19078
Alpha Team - kad krenes od kalemegdana, knezom, pa mislim druga ulica desno, oni su izuzetno kvalitetni.

NVBG, u YUBC zgradi, na uglu, sa strane novog merkatora.

bikolor Neki od zvanicnih zastupnika i distributera 17.07.2009. 08:59 #129281

broj poruka: 79
Moja,u svakom slucaju pozitivna iskustva,kad je originalna nokia u pitanju su vezana za alpha copy i mobis electronic
Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!

imarkovic @racingboy 17.07.2009. 09:06 #129285

broj poruka: 19078
brate, jel tebi treba kvalitetno ili povoljno, ako hoces kvalitetno, idi u Roaming, ili skokni do Finske, ako oces povoljno idi na buvljak ili u sremsku . .

Jesi probao u Handy-ju, tamo su ok.?
Anonymous !!! 17.07.2009. 11:00 #129288

broj poruka: 340
Prodavnica Alpha Copy, oni su generalni zastupnici za Nokiu. Kao sto rece imarkovic, prva ulica desno kad udjes u Knez od Kalemegdana, Rajiceva ulica, ne mozes kupti originalniju Nokiu nigde osim kod njih.
Fencer ajde da sitnicarim 17.07.2009. 13:54 #129298

broj poruka: 217

Nokia nema generalnog zastupnika za Srbiju, vec ima 3 ovlascenja zastupnika.

Alpha Copy (ima svoju maloprodaju u Rajicevoj), Mobis (ima maloprodaju u negde YUBC-u) i MobileComm (nemaju maloprodaju koliko znam).
Takodje puno radni prodaje Nokia telefone koji su nabavljeni od zastupnika, a najveci i najpoznatiji su Tehnomobile, Handy, Roaming...

Fino se ti odluci koji ces model, pa onda telefon u ruke nadji najblizu prodavnicu i kupuj. Razlike u ceni izmedju ovih prodavnica su mozda 100-500 din, eventualno 1000 din za najskuplje modele.

Znaci najvaznije je da proveris na deklaraciji ko je uvoznik tj. da uopste ima deklaraciju i da dobijes lepo ispecatiranu garanciju koja je sada 2 god.
adamadam acn store 17.07.2009. 14:44 #129308

broj poruka: 397

svaki acn store moze da da izadje u susret i poruci ako vec nema na stanju telefon iz alpha copy-a

bolje i tako da kupis, ako vec neces na crno, i proces jeftinije, npr ja imam jednu ovlascenu acn store radnju i ne ugradjujem se mnogo za razliku od com trade,handy itd itd jer to su jake firme i mnogo cepaju,

ali iako vecinom prodajem alpha copy telefone, ja sebi NIKAD nisam kupio jedan od tih zato sto je to bacanje para za isti telefon, a za kutiju se i ne cimam bas da izgleda fancy
Dragot re 17.07.2009. 15:04 #129311

broj poruka: 1149
Ni slucajno u Handiju sa sam bio kupio kod njih 5800 i imo sam problema posto je se pojavio mrtav pixel.
Znaci tog dana sam otiso kupijo(35.000 din.) tel u pomenutu radnju i sve je bilo ok dok nije pao mrak tek je se onda primetila jedna bela tacka koja se ne gasi.I tako ti ja sutra odnesem mob. nazad i posto je bio petak devojka mi kaze da ce mob. poslati u ponedeljak za bg i da ce mi javiti tog dana sta ce da bude.Ali me nisu pozvali i ja ih zovem u sutra dan i on mi kaze da ce se tel zadrzati 45 dana na servisu.Naravno da sa p******o i sutra ti dan zovem inspekciju i kazem im kako je sve bilo i ljudi verovali ili ne zovu me da dodjem po novi mob.Naravno ovaj je bio ispravan i vec skor mesec ipo dana tel radi bez problema.

Da nije bilo inspekcije ko zna sta bi bilo...
Ali nemoj tamo da uzimas da nebude bilo kuku majko...

adamadam Re: re 17.07.2009. 16:34 #129323

broj poruka: 397

e vidis iz njegovog primera, ta radnja se ugradila 5000 - 7000 dinara za taj telefon !!!
brate jel to normalno, ja najvise 1500 bi se ugradio u taj regularan telefon

ne spominjem sad da je na crno mnogo jeftiniji. tako da ima nekih stvari na koje ljudi treba
da zazmure i kupe samo, i da nekako nadju omoljenog prodavca i steknu poverenje u njega, ma koji to bio, nije sve u fiskalnom racunu

ja licno bi voleo da SVE ali SVE se prodaje kroz fiskalnu kasu, jer tako je najlakse raditi i najsigurnije, ali cene su tada uzasno skupe za neke stvari, i dokle god pustaju da ljudi svercuju robu nikad necu kupoovati 100% legalno, iako sam prodajem kazem regularne telefone, i bas zato sto znam ulazne cene.... pljackaju nas u startu u veleprodaji koliko se ugradjuju

jednostavno mislim da nikad nece biti bolje nesto ovde iako bih jako to voleo.... videcemo
do tada razmisli dobro gde i sta kupujes...

koji inace telefon tebe konkretno interesuje?

:: Ni slucajno u Handiju sa sam bio kupio kod njih 5800 i imo sam problema posto je se pojavio mrtav pixel
:: Znaci tog dana sam otiso kupijo(35.000 din.) tel u pomenutu radnju i sve je bilo ok dok nije pao mrak tek je se onda primetila jedna bela tacka koja se ne gasi.I tako ti ja sutra odnesem mob. nazad i posto je bio petak devojka mi kaze da ce mob. poslati u ponedeljak za bg i da ce mi javiti tog dana sta ce da bude.Ali me nisu pozvali i ja ih zovem u sutra dan i on mi kaze da ce se tel zadrzati 45 dana na servisu.Naravno da sa p******o i sutra ti dan zovem inspekciju i kazem im kako je sve bilo i ljudi verovali ili ne zovu me da dodjem po novi mob.Naravno ovaj je bio ispravan i vec skor mesec ipo dana tel radi bez problema
::
:: Da nije bilo inspekcije ko zna sta bi bilo..
:: Ali nemoj tamo da uzimas da nebude bilo kuku majko..
VMARC Dobracina 23. Beograd 17.07.2009. 16:52 #129326

broj poruka: 9437
https://www.manhattan.rs

Baby BM

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs