Imam Samsung Z400 i svi koji ga imaju znaju koliko mu je ocajan music player,tako da sam skinuo dva player-a(KD 0.9.6 i Glass player)da se ne bih vise patio.Medjutim ni sa jednim ne mogu da otvorim fajlove(pesme)sa telefona.Pa ako je neko od vas upuceniji u ovu zajebanciju savet ne bih bio na odmet.Hvala
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Bem` ga. Da ti pozajmim moj šmug-šmug usisavač? Zuji ko pčelica što kidiše na cvet? e, tako, `teo si da budeš ukomponovan i da ti se uklapa stajling koji ti je radila komšinica, pa da imaš tv, monitor, rezač, memaru, usisavač, frižider, bager, vešmašinu, štampač, i, pride i mobilni, sve ŠMUG-ŠMUG... pa se sad yebavay kako znaš i umeš. Šta je koji q falilo Nokiji i SE-u... još samo da kupiš šmugšmug fotoaparat i da pitaš što su slike kilave.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.