Treba mi za matore mobilni a da ne bacaju pare. Ne treba im nista posebno osim da radi dobro u dugo. Ima MC60 za 10e polovan ocuvan (3godine star) pa me zanima da li je bolji od 3410 (6 godina star) i da li mu je raspored dugmica logican ili se stariji ljudi tesko snalaze sa tim raposredom ako je drugaciji ako predje sa 3410 na MC60 (jer je baterija losa a na MC60 je bolja). Hvala!
je težak šit od telefona. Plastika najokrutnija, kamera ne zaslužuje da nosi taj naziv. Ako negde nađeš uzmi M55. to je moj prvi mobilni telefon i dan danas radi kod moje mame. Em je lepši iljadu puta, em je 10puta kvalitetnije urađen, em ako baš oćeš i kamericu imam ja onu eksternu što se kači na te prepotopske Siemnse sa sve blicom. Luda stvar u ono vreme.
Kod 3410 mogu samo da zamerim na očajnoj gumi tastaturi, sve ostalo je ok.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.