Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
N 97 :)
STRANA 1 OD 1
putnik1 N 97 :) 17.08.2009. 23:41 T19449

status: user
broj poruka: 99
Evo da se pohvalim da sam postao ponosni vlasnik gore pomenutog telefona i da se zahvalim Baxu jer me je nekako uputio na njega . Rekao da uzmem 5800 i tako ja pocnem da gledam tachscreen i malo po malo , dodjem do N 97 :) ! Sokiran sam telefonom i uopste mogucnostima , izgledom , ma svime ! Savrsen !
A pitanje je : koji programi , sta od zezancija , teme , koji sajtovi za download ... ? Uopste sta instalirati ?
Hvala unapred i pozdrav !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: N 97 :) 17.08.2009. 23:52 #133744

broj poruka: 3053
https://WWW.ZEDGE.NET

ima sve sto pozelis,pa biraj sta ces ubaciti u fon...inace bolju kupovinu nisi mogao napraviti...izuzetan fon...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Evo da se pohvalim da sam postao ponosni vlasnik gore pomenutog telefona i da se zahvalim Baxu jer me je nekako uputio na njega . Rekao da uzmem 5800 i tako ja pocnem da gledam tachscreen i malo po malo , dodjem do N 97 :) ! Sokiran sam telefonom i uopste mogucnostima , izgledom , ma svime ! Savrsen !
:: A pitanje je : koji programi , sta od zezancija , teme , koji sajtovi za download ... ? Uopste sta instalirati
:: Hvala unapred i pozdrav !
Jebivetar `Samsung Omnia HD ga je unistila na svim poljima` 17.08.2009. 23:55 #133746

broj poruka: 2386
Neko kaze.
I ja sam shokiran cenom!

`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`

acayo ... 18.08.2009. 00:44 #133751

broj poruka: 851
mobile9.com nije dobar kao zedge ali ima svega

cele1988 ..... 18.08.2009. 00:47 #133752

broj poruka: 1424
nazalost ovo za Omniu je tacno ! Ali neko ne voli samsunga

dule2303 zasto na zalost 18.08.2009. 02:59 #133763

broj poruka: 84

zasto na zalost pa ljudi idu napred,ja sam uvek bio za nokiu ali vec godinu dana koristim samsung-e i prezadovoljan sam i kvalitetom i inovacijama,nokia zaostaje za omniom hd pooooooodosta i to nije subjektivno nego objektivno misljenje,you tube nokia n97 vs samsung i8910 uvericete se sami
Equinoxe Re: 18.08.2009. 06:17 #133768

broj poruka: 12057

Ne znam koliko si ga platio ali ovde koliko košta.....pa da pravi i podrgreva sarmu sa integrisanim šporetom, mnogo je.

alumiroi N97 vs 5800 18.08.2009. 09:20 #133774

Ja imam 5800 i zanima me koja je razlika sa N97. Narvavno, ne u metalnom kucistu vec u mogurnostima, jer imaju isti OS.
Ono sto sam nasao je bolja kamera (5 vs 3 Mp), jaca baterija (1500 vs 1320 mAh) vise interne memorije i push-to-talk, ali mi to ne vredi kao jos jedan 5800
Cak mi je i 350 za 5800 bas puno, ali ima sve sto sam ikada zeleo u jednoj spravi. Jos da pravi sarme, eee

putnik1 re... 18.08.2009. 09:58 #133776

Ja sam ga ljudi platio 450 evrica nov ne otpakovan ! Jeste cifra ali za ovaj telefon ja mislim da je to ok jer je stvarno savrsen ! A razlika izmedju njega i omnie da li postoji ili ne ne znam i nisam gledao jer jednostavno ne zelim drugi telefon osim Nokie a ovo je trenutno najbolji Nokiin telefon !

2m4Y re: 18.08.2009. 10:58 #133780

broj poruka: 2355
...nemojte me pogresno shvatiti, ali placati toliko para za telefon je bacanje para, ...ja jos uvek `gulim` stari dobri 6233 i ako mi verujete, ne bih ga menjao ni za sta novo sto izadje, a sto se tice Symbian telefona, ...pa ne pada mi na pamet da razmisljam o jos jednom kompjuteru, dosta mi ovih `vecih` sto ih imam!

...ali kad smo vec kod tih telefona, drug ima ovu 5-icu, cini mi se da ju je uzeo u MTS-u, i desilo se da je dobio sa dve mrtve linije, mada ne zna da li je dobio takav fon ili se to desilo u medjuvremenu, kako stoje ovi novi displeji sa ti, da li se ti mrtvaci prosiruju ili ne... Ja sam ga savetovao da to reklamira...

Pozz...
skar .... 18.08.2009. 12:05 #133786

broj poruka: 3992
cena i te omnie i te n97 je prava tuga....
neznam da li je iko od vas sem pomenutog vlasnika drzao te telefone ali mene su oba razocarala....
mada je n97 kvalitetnije odradjen..
omnia je jaca samo na papiru,i naravno po dimenzijama jer je ko sveska A4 formata:))))
u svakom slucaju ja nijedan od oba telefona nebih uzeo ni u najgorem bunilu

`rad je od coveka napravio majmuna`

skar Re: re: 18.08.2009. 12:30 #133789

broj poruka: 3992
to je telefon zbog kojg se vecgodinu i kusur ujedam za dupe sto sam ga menjao...koristio sam od njega i 6500c i n95 i n82 i 6220c i sad e71 ali mi je on nekako najkompletniji

`rad je od coveka napravio majmuna`

:: ...nemojte me pogresno shvatiti, ali placati toliko para za telefon je bacanje para, ...ja jos uvek `gulim` stari dobri 6233 i ako mi verujete, ne bih ga menjao ni za sta novo sto izadje, a sto se tice Symbian telefona, ...pa ne pada mi na pamet da razmisljam o jos jednom kompjuteru, dosta mi ovih `vecih` sto ih imam
::
:: ...ali kad smo vec kod tih telefona, drug ima ovu 5-icu, cini mi se da ju je uzeo u MTS-u, i desilo se da je dobio sa dve mrtve linije, mada ne zna da li je dobio takav fon ili se to desilo u medjuvremenu, kako stoje ovi novi displeji sa ti, da li se ti mrtvaci prosiruju ili ne... Ja sam ga savetovao da to reklamira..
::
:: Pozz...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs