Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
trajanje nokie
STRANA 1 OD 1
darko777 trajanje nokie 23.08.2009. 20:46 T19556

status: user
broj poruka: 264

mozda je malo glupo pitanje.imam nokiu 6280 dve godine staru i koristio sam je kao poslovni tel i napravio sam zamislite 820 sati razgovora slogirao sam se kada sam video.po vasem misljenu koliko ona jos moze da radi ima li tu neko vreme posle kog tel ne moze dalje radi?za sada je sve ok sa njim.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Radiće 23.08.2009. 21:36 #134807

broj poruka: 4163
dok ne bude crkla. Šalu na stranu, nema pravila, možda provrišti sutra a može da potraje još dugo godina pa da je čak uključiš i u testament kao raritet ili muzejsku relikviju

Shit happens

gile23 Re: Radiće 23.08.2009. 22:10 #134819

broj poruka: 9121
Nokia 1100 od moje tetke (ponekad je koristi moj burazer) upala jednom u kiselinu (tetka radi kao profesor na fakultetu :)), nista joj nije bilo, konstantno bacanje igranje fudbala itd. nokia traje vec 3 godine znaci nikakav problem nema.

Pozdrav!

:: dok ne bude crkla. Šalu na stranu, nema pravila, možda provrišti sutra a može da potraje još dugo godina pa da je čak uključiš i u testament kao raritet ili muzejsku relikviju
::
:: Shit happens
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 23.08.2009. 22:15 #134820

broj poruka: 8138
Imam Nokiu N73 ME,staru 3 godine.Nista joj ne fali,radi ko zmaj!Promenio sam joj samo bateriju i dzojstik.Flesovao sam je 2 puta.

The Way It`s Meant To Be Played

gile23 Re: Re: 23.08.2009. 22:25 #134821

broj poruka: 9121
Moj burazer nju flashovao nogom vec 2 puta xd, onaj poklopac za bateriju je bataljen drzi gumica za tegle xd, a telefon ne moze da se ukljuci. Decko je batalio K850 u rekordnom roku od 2 meseca koji nikako nije mogao da se popravi, pa je onda djuture :) N73 i K850 dao i jos doplatio za N95 o kome vec vodi vise racuna. Koji je zakljucak 1100 je kod njega preziveo 3 godine sto znaci najizdrzljiviji telefon, cak mu ona i lampica na vrhu jos radi :).

Pozdrav!

:: Imam Nokiu N73 ME,staru 3 godine.Nista joj ne fali,radi ko zmaj!Promenio sam joj samo bateriju i dzojstik.Flesovao sam je 2 puta
:: The Way It`s Meant To Be Played
markopvict Re: Re: 23.08.2009. 22:29 #134824

broj poruka: 4515
100% si menjao i tastaturu...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SE w900i Walkman

5 Godina, nista menjano, ni jedan bag,restart...
Made in Japan
vidi ga

http://img.alibaba.com/photo/11413602/Sony_Ericsson_W900i.jpg

http://www.techpowerup.com/img/05-10-22/sonyericsson-w900-00.jpg

- - - -

:: Imam Nokiu N73 ME,staru 3 godine.Nista joj ne fali,radi ko zmaj!Promenio sam joj samo bateriju i dzojstik.Flesovao sam je 2 puta
:: The Way It`s Meant To Be Played
Scyter Re: Re: Re: 23.08.2009. 22:35 #134828

Nisam menjao tastaturu.Verovao ili ne,nije uopste ostecena.

:: 100% si menjao i tastaturu..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: SE w900i Walkma
:: 5 Godina, nista menjano, ni jedan bag,restart..
:: Made in Japa
:: vidi g
:: http://img.alibaba.com/photo/11413602/Sony_Ericsson_W900i.jp
:: http://www.techpowerup.com/img/05-10-22/sonyericsson-w900-00.jp
:: - - - -
:: :: Imam Nokiu N73 ME,staru 3 godine.Nista joj ne fali,radi ko zmaj!Promenio sam joj samo bateriju i dzojstik.Flesovao sam je 2 puta
:: ::
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
markopvict apsolutno nemoguce... 23.08.2009. 22:51 #134832

broj poruka: 4515
imao sam isti telefon... Tastatura u roku od par meseci je postala mrlja.
- - - -

doca80 Re: trajanje nokie 23.08.2009. 23:05 #134840

broj poruka: 3053
Znaci odvalio si je od koriscenja!!! Ne moze se reci tacno koliko ce jos raditi ali znam da nece jos dugo To je stvarno puno sati razgovora...Jesi menjao bateriju do sad?

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: mozda je malo glupo pitanje.imam nokiu 6280 dve godine staru i koristio sam je kao poslovni tel i napravio sam zamislite 820 sati razgovora slogirao sam se kada sam video.po vasem misljenu koliko ona jos moze da radi ima li tu neko vreme posle kog tel ne moze dalje radi?za sada je sve ok sa njim.
darko777 .. 23.08.2009. 23:22 #134850

broj poruka: 264
nisam nista pipao na njoj jeste slaba baterija samo dan drzi ali i koristim je bas i sklucajno iz dosade cackao tel veceras i vidim life time:(
aco re 24.08.2009. 01:14 #134861

broj poruka: 2788
ja sam presho sa n95 na k750i zbog tastature i izdrzhljivosti...dosta mi je racunara kuci jos mi samo fali da jedan imam u dzepu stalno...k750i je mali telefon sljaka ko zmaj sta sve nije preziveo kod mene..jedino mi je puklo zastitno stalko za dispeleju jer sam ga ja udario pesnicom kad su me zaklali u cs-u ali displey radi extra ne prelivaju se boje...jedino mu se dzojstik s vremena na vreme treba ocistiti...sad planiram da predjem na nesto novije tipa k850 ali treba razmisliti posle onoga sto je gile reko :P

arsagen nokia 24.08.2009. 05:34 #134869

broj poruka: 125
nokia je telefon sve ostalo je imitacija

Scyter Re: apsolutno nemoguce... 24.08.2009. 07:23 #134872

Mora da je bila neka kopija.
Ne,ozbiljno,tastatura mi nije uopste izgrebana,ali su mi zato tasteri za javljanje i spustanje slusalice katastrofa.

:: imao sam isti telefon... Tastatura u roku od par meseci je postala mrlja
:: - - - -
pajsgudgud Pinokia 24.08.2009. 08:49 #134877

broj poruka: 3746
Moja 6630 radi posle tri godine akanja sa originalnom baterijom drži dva dana bez problema. Toliko je držala i na početku. Btw ovaj telefon ima najbolju tastaturu na kojoj sam ikada tipkao.
Usput da spomenem da je upao u vodu, pri čemu se malo zaglupeo, ali i dalje radi, o ispadanjima na asfalt da i ne govorimo.

5130 agonija za slanje smsa, ali reko ajde kad je telefon za dinar što da ga ne uzmem. Osim tastature sve ostalo ok. Uzet pre dva meseca već se kupao u Drini:(. Riknuo čitač kartica, sve ostalo radi.

5800 star dva meseca, nije padao, nije upadao eno ga u servisu riknuo mu tač skrin.

Siemens M55 moj prvi mob, star 6 godina i dan danas radi kod moje roditeljke.

Konklužn...pravila nema.

support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs