otkljucas telefon,i brzo istiskas to sto je pesicnik napisao,zatim odaberes stavku service tests i na dnu je stavka total call time. Ako u standardnom meniju telefona resetujes vreme,ove sifre ce ipak pokazati pravo vreme trajanja poziva...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: sta desno levo nista te ne kapiram ?pitam ako izbrises vreme trajanje poziva da li moze opet da se vidi kao sto na nokii moze?kako :: ::
Sta ti tu nije jasno? To sto je napisano primenis na tastaturi telefona. stisnes desno, zvezdica,levo,levo,zvezdica,levo,zvezdica i dobijes menu ___________________________________________________________ Forward, with demonspeed...
Sto se tice tog vremena koje se vidi u tom meniju, nisam siguran da li ono ostane tj. ne obrise se ako se telefon FLASH-uje sa BOX uredjajem za taj telefon... Ja bih rekao da se i to vrijeme brise, ili da se moze obrisati kao i sve ostalo sto se moze srediti...
Decko nije spomenuo flash-ovanje,piitao je samo ako izbrises trajanje poziva iz menija telefona(settings,total call time),da li ce se pravo vreme poziva videti kad ukucas sifre,i odgovor je HOCE!!! A kad FLASH-ujes telefon naravno da ces obrisati i podatke koje dobijes kucanjem gorepomenutog koda
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Sto se tice tog vremena koje se vidi u tom meniju, nisam siguran da li ono ostane tj. ne obrise se ako se telefon FLASH-uje sa BOX uredjajem za taj telefon.. :: Ja bih rekao da se i to vrijeme brise, ili da se moze obrisati kao i sve ostalo sto se moze srediti.. :: :: :: Pozdra :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Znam sta je on pitao, nego sam htio da kazem da je telefon MOZDA vec ranije FLASH-ovan tako da se ne moze bas pouzdati u to vrijeme...
Evo recimo ja na svom telefonu imam za 5 mjeseci preko 30h poziva, ali sam ga ja kupio novog i znam da je to realno vrijeme...
Isto tako znam da kada preprodavci nabave telefone (makar ovi sto ih ja znam) prvo sto rade je FLASH telefona...
Pozdrav
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Decko nije spomenuo flash-ovanje,piitao je samo ako izbrises trajanje poziva iz menija telefona(settings,total call time),da li ce se pravo vreme poziva videti kad ukucas sifre,i odgovor je HOCE!!! A kad FLASH-ujes telefon naravno da ces obrisati i podatke koje dobijes kucanjem gorepomenutog koda :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Sto se tice tog vremena koje se vidi u tom meniju, nisam siguran da li ono ostane tj. ne obrise se ako se telefon FLASH-uje sa BOX uredjajem za taj telefon.. :: :: Ja bih rekao da se i to vrijeme brise, ili da se moze obrisati kao i sve ostalo sto se moze srediti.. :: :: :: :: :: :: Pozdra :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: ::
e jbga sada ste me bacili u rebus-paranoju on ga ima nekih 5 meseci i nikada mi nije spomenio da je tel isao na to felsovanje niti da se pokvario..ma verovatno je to pravo stanje
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.