Pitanje je navedeno u temi a potrebno je da ima dobru kameru bar 1,3MP da ok služi bar 2-3 godine solidan ekran, nemoraju svi formati da budu podržani.. Nije za mene nego tražim sestri mislio sam nešto tipa
Mislim da mu je cena ispod 90 evra i mob je krov za te pare.Ja sam uzeo iz telenora pre dve godine a prodao ga za 50 evra i mozda ga opet uzmem jer mi je istekao ugovor.Mozda i sacekam novogodisnje popuste.
hvala na ovako brzim odgovorima mada siguran sam da će sestra da odluči između k5100 i Nokia 5000 ali zapela je za ovu motorlu... Videćemo šta će biti Pozdraw
kamera za medalju robusno i traje do iznemoglosti , moj naj bolji telefon za sada. Nosim sada L700 Samsung nije los, volim jake telefone koji ne skripe https://www.berzapasa.com
Koji je telefon najbolji za te pare tesko da ti mogu reci jer ne pratim toliko svet mobilnih telefona, ali mogu ti reci da imam taj K1 (kao drugi mob) i da sam jako zadovoljan njime. I ja sam se pre par meseci dvoumio sta da uzmem za te pare i odlucio sam se za ovaj jer sa trazi mob na preklop, a ovaj mi je bio najlepsi u toj kategoriji, a ispunjavao je i sve ostale kriterijume... Sto se tice delova Bax je verovatno u pravu... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Kupio sam NOKIA 6630 od jednog lika iz Novog sada crko posle 15 dana , sta ces maler , dao sam oko 5.000,00 din
Nisam pametan sta da ti savetujem u mom bliskom komsiluku za kratko vreme pokvarila su se 4 telefona, moja NOKIA 6630 fiska, nokia 3500 clasic, sonyeic. k550i, sonyeric. k800i, cudili smo se u mesec dana, e sad ove krdze se ne kvare koje imamo ):
:: :: Jes ti video koliko je stara ta tema ? Telefon koji je on kupio je sada verovatno mahovina :: :: :: Imas za oko 95e nokiu 5130 xpress music, solidan telefon a nije skup
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.