Ovako uocio sam E52, za 20k preko postpaid-a, e sad ono sto me kopka je mali ekran na tom telefonu, sve ostalo je odlicno, ali 2.4 inca mi se cini nekako premalo za GPS/WiFi, na primer Nokia n95 ima 2.6 inca ekran. E sad da li vredi dodati 6k i uzeti preko postpaid-a Nokia 5800 (3.2 inca ekran). Paketi su VIP-u oni sto se placaju po 600 dinara mesecno, 150 minuta, 150 poruka, 150 minuta ka VIP mrezi dzabe,... Telefon ce se pre svega koristiti za slusanje muzike, WiFi i ponekad GPS. I jos pitanja za Nokia 5800 kako se ponasa taj touch ekran jel spor telefon ili ne. I ono u Handy-u ne nameravam da uzmem za 14k 5800 jer placam 1280 din mesecno, a ja toliko minuta i poruka ne mogu da potrosim :).
Dobar je i jedan i drugi, ali 5800 ako volis touch screen otkida i gps i wifi i mjuza i baterije ja je imam od kako je izasla (negde od januara) i skoro nemam nameru da je menjam
ali, nemoj da si lud da dajes 26000,00 za telefon jos pod ugovorom
(npr kod mene u radnji je 240e nov takav telefon, verujem da u gradu cak mozda i manje negde ima da se nadje)
Znaci resio si da das za telefon do 26k. Moja preporuka ti je posto bi koristio mali paket tj. taj iz vip-a 150 da za te pare nadjes na mobilnomsvetu mnogo bolji telefon i da odes posle gde ti se svidi i da potpises ugovor. Veruj mi za 26k kupices bolji tel, cak i u garanciji do 2 ili 3 meseca star (mozda i nov) i potpisaces ugovor za koji nisi vezan na 2 god, vec mozes da raskines kada god hoces. Ne isplati se kupovati skuplje telefone sa malim ugovorima.. Pozdrav
znaci nemoj da si uzeo na ugovor telefon i dao toliko mnogo para uzmi postpaid neki koji hoce ili koji ti vec odgovara, mozes cak i neki jeftiniji tel ako bas hoces prodas taj telefon i opet jos zaradis a posto vec imas kes otidji u radnju i kupi telefon, opet preporuka 5800 jako dobar za ulozen novac
:: Znaci resio si da das za telefon do 26k. Moja preporuka ti je posto bi koristio mali paket tj. taj iz vip-a 150 da za te pare nadjes na mobilnomsvetu mnogo bolji telefon i da odes posle gde ti se svidi i da potpises ugovor. Veruj mi za 26k kupices bolji tel, cak i u garanciji do 2 ili 3 meseca star (mozda i nov) i potpisaces ugovor za koji nisi vezan na 2 god, vec mozes da raskines kada god hoces. Ne isplati se kupovati skuplje telefone sa malim ugovorima.. Pozdrav :: :: ::
:: Ovako uocio sam E52, za 20k preko postpaid-a, e sad ono sto me kopka je mali ekran na tom telefonu, sve ostalo je odlicno, ali 2.4 inca mi se cini nekako premalo za GPS/WiFi, na primer Nokia n95 ima 2.6 inca ekran. E sad da li vredi dodati 6k i uzeti preko postpaid-a Nokia 5800 (3.2 inca ekran). Paketi su VIP-u oni sto se placaju po 600 dinara mesecno, 150 minuta, 150 poruka, 150 minuta ka VIP mrezi dzabe,... Telefon ce se pre svega koristiti za slusanje muzike, WiFi i ponekad GPS. I jos pitanja za Nokia 5800 kako se ponasa taj touch ekran jel spor telefon ili ne. I ono u Handy-u ne nameravam da uzmem za 14k 5800 jer placam 1280 din mesecno, a ja toliko minuta i poruka ne mogu da potrosim :) :: :: Pozdrav ::
ta dva telefona nespadaju u istu klasu e52 je mnogo kvalitetnije odradjen i siguran sam da ce imati sjajnu prodaju...on spada u biznis klasu gde nokia pravi najbolje telefone 5800 bilo je dosta o tom telefonu,da ne filozofiram dalje ako ti se vise svidja 58 uzmi ali ja bi uzeo e52,i gile 2.4` nije malo za monoblok telefon samo da znas da uz e 52 slusalice koje dobijes nisu nista jace od kineskih,zvuk je katastrofa
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.