Sto se tice tih telefona koje si tu naveo N95 je ubedljivo najbolji, ali ako se razmisljas izmedju ostala tri, preporucio bih ti N78. Ima malo slabiju kameru u odnosu na preostala dva, ali zato ima daleko brzi prenos podataka sto ce mnogo vise da ti znaci ako recimo koristis net. Svi imaju wifi, gps, ekran, dok baterija najduze traje na N78 i N79. Umalo da zaboravim, N78 je za sto eurica jeftiniji od ostalih. Sta dobijas bolje za tih 100e? Pozdrav
ako izuzmemo display, tj velicinu display-a naravno da ti je OD PONUDjENIH najbolji n82 (tj svi su bolji od n95 8gb, ali ne kazem da je ona losa, daleko od toga)
zasto : dual arm procesor, kad ga uposlis bude ti sve jasno gps na n95 8gb treba vremena za signal, a na n82 max 30sec (ja imam n82 i 5800xm, a imao sam mnogo telefona u ruci od nokie, zato sto imam radju istih) 5800xm, jos je brza ona gps sasije za 15 sec max
nije sve u gps-u, ali to je jedina ozbiljna stvar pored filmova gde mozes osetiti snagu telefona,
svi navedeni su dobri ali n82 je stvarno odlicna, ako vec neces 5800xm
:: :: Ocu sleedece nedelje da pazarim neki tel od ovih :: :: n95 8gb, n78, n79, n8 :: :: Koji mi je nejbolje da uzmem i zato? znam specifikaciju svakog od ponudjenih...al me zanima i misljenje drugih.. :: :: znaci neki najbolji odnos wifi-a,gps-a,ekrana,baterije,zvuka ...
drugar ima n82 i full je, njemu je `mozda` jedina mana dizajn...
kakva je baterija na n82?
:: :: ako izuzmemo display, tj velicinu display- :: naravno da ti je OD PONUDjENIH najbolji n82 (tj svi su bolji od n95 8gb, ali ne kazem da je ona losa, daleko od toga :: :: zasto : dual arm procesor, kad ga uposlis bude ti sve jasn :: gps na n95 8gb treba vremena za signal, a na n82 max 30se :: (ja imam n82 i 5800xm, a imao sam mnogo telefona u ruci od nokie, zato sto imam radju istih) 5800xm, jos je brza ona gps sasije za 15 sec ma :: :: nije sve u gps-u, ali to je jedina ozbiljna stvar pored filmova gde mozes osetiti snagu telefona :: :: svi navedeni su dobri ali n82 je stvarno odlicna, ako vec neces 5800x :: :: :: :: :: :: Ocu sleedece nedelje da pazarim neki tel od ovih :: :: :: :: n95 8gb, n78, n79, n8 :: :: :: :: Koji mi je nejbolje da uzmem i zato? znam specifikaciju svakog od ponudjenih...al me zanima i misljenje drugih.. :: :: :: :: znaci neki najbolji odnos wifi-a,gps-a,ekrana,baterije,zvuka ...
meni je dizajn zbog tipki extra, super su za kucanje a baterija...... pa to mu je najjaca strana u toj klasi dobrih telefona vrh je baterija, ta bp6mt baterija je zakon za baterije ali stvarno (mislim ako pogledas sta telefon sve ima i moze) nisam dodao pravi blic, tako da trenutno jedina bolja kamera na trzistu nokia telefona je ona na n86 (ne zato sto je 8mp nego sto ima malo vece socivo itd da ne smaram)
veruj mi n82 (od svih koje si ponudio)
:: : :: :: ubiste me ljudi : :: :: iskreno n95 8gb je prevelik.. :: :: drugar ima n82 i full je, njemu je `mozda` jedina mana dizajn.. :: :: kakva je baterija na n82 :: :: :: :: :: ako izuzmemo display, tj velicinu display- :: :: naravno da ti je OD PONUDjENIH najbolji n82 (tj svi su bolji od n95 8gb, ali ne kazem da je ona losa, daleko od toga :: :: :: :: zasto : dual arm procesor, kad ga uposlis bude ti sve jasn :: :: gps na n95 8gb treba vremena za signal, a na n82 max 30se :: :: (ja imam n82 i 5800xm, a imao sam mnogo telefona u ruci od nokie, zato sto imam radju istih) 5800xm, jos je brza ona gps sasije za 15 sec ma :: :: :: :: nije sve u gps-u, ali to je jedina ozbiljna stvar pored filmova gde mozes osetiti snagu telefona :: :: :: :: svi navedeni su dobri ali n82 je stvarno odlicna, ako vec neces 5800x :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ocu sleedece nedelje da pazarim neki tel od ovih :: :: :: :: :: :: n95 8gb, n78, n79, n8 :: :: :: :: :: :: Koji mi je nejbolje da uzmem i zato? znam specifikaciju svakog od ponudjenih...al me zanima i misljenje drugih.. :: :: :: :: :: :: znaci neki najbolji odnos wifi-a,gps-a,ekrana,baterije,zvuka ...
jos jedna preporuka za n82 nisam siguran da li 78 i 79 imaju xenon blic, ne znam koliko ti je to bitno 95ica je isfuran tel, uz to ne volim slider sada da kupujem dvoumio bih se izmedju n82 i 5800 mada sve su to dobri telefoni
Sta ta nokia n95 ima od gore zadatih kriterijuma...
Wi fi - Smece , useless GPS -tesko smece, useless Ekran - Veliko smece sa malom rezolucijom Baterija - Pfff Zvuk - Jak zvucnik, ali kvalitet zvuka velika NULA! Software je tek posebna prica....
i N79 i jos neke iz N serije i iPhone i 5800, najbolji mi je 5800 njemu je Wifi,, ekran i sve ostalo perfektno. A N95 8GB nije tacno da nista na njemu ne valja kao sto ti kazes, ispade sve smece a daleko je od toga.
Nokiu E71 i uzivaj nema flet kablova nema nista komad metala bez greske a i sad je povoljna cena. Mene slusa i za te novce je extra tel Imam karticu u njemu od 4 GB sdhc ova brza kartica od standardnih micro sd i nepravi mi nikakav problem Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.