on ti je Xpress Music, bas danas sam isao na net na faxu preko wirelessa radi super, znaci samo kad se malo vise koristi malte ne kao komp sve moze da se radi, downloaduje... Za GPS nemam pojma to nisam koristio ali verujem da lepo funkcionise, vrh je telefon stvarno, ima veliki odlican ekran sto je isto bino za surfovanje netom...
Ja sam uzeo E71 sa Mix 1000 paketom... i sad mi stizu racuni po 3.000 dinara... uzeo sam listing i imam mali milion stavki gde sam kao za 4 minuta zvao jedan isti broj 4 puta i pricao 5-15 sekundi... STA COVEK MOZE DA KAZE ZA 5 SEKUNDI EEEEEEEE!!! I kako ja sad da dokazem da nisam zvao?! I tu ti lepo sjebu sve besplatne minute pa onda udri po usima... nacestitam im se ja mile majke monotpolisticke.... Cuo sam da su presli na novi softver i da imaju brdo problema sada... ne pamtim kada sam mogao da vidim stanje posle 10. u mesecu preko telefona (ovo je pre radilo sasvim korektno)... pa meni je stigao preprosli racun, umesto 15. kao je regularno, tek negde 27... vise nisi u mogucnosti da preuzmes listing sa neta, nemas APOSLUTNO NIKAKVU mogucnost da saznas koliko si MB utrosio na net (ja dosta koristim net sa mobilnog zbog prirode posla), itd, itd...
Ako mene pitas... zaobidji ih u siiiiroooookom luku... kupi telefon za sve pare ko covek i da te glava ne boli...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.