Ovako odlucio sam da uzmem Nokia E52, preko postpaid-a u VIP-u 600 din mesecno 150 min., 150 poruka,... E sad posto mi je mala memorijska uz telefon 1GB, koju uzeti memorijsku od 4GB, ali da je brza do maksimum 1500 dinara. Gde i kako da nabavim i instaliram Garmin za ovu Nokia-ju i ako mi mozete dati jos neke informacije o Garmin-u na Nokia telefonima, tj. da li trosi kredit kako funkcionise uopste i gde se naci aplikacije za tu Nokia, tj. za sve Nokia-je, naravno ne neke glupe aplikacije, nego neke normalne. Zahvaljujem se svima na pomoci.
Ja sam instalirao Garmin na N95 kontam da je princip isti na nekom sajtu je bilo kompletno uputstvo ako ga se setim postovaću ga, ako koristiš integrisani GPS nebi trebo da skida kredit aki nisam siguran što se tiče aplikacija pogledaj ovaj sajt. http://www.mobilesmania.com/forum/ Black Wolf
:: Ovako odlucio sam da uzmem Nokia E52, preko postpaid-a u VIP-u 600 din mesecno 150 min., 150 poruka,... E sad posto mi je mala memorijska uz telefon 1GB, koju uzeti memorijsku od 4GB, ali da je brza do maksimum 1500 dinara. Gde i kako da nabavim i instaliram Garmin za ovu Nokia-ju i ako mi mozete dati jos neke informacije o Garmin-u na Nokia telefonima, tj. da li trosi kredit kako funkcionise uopste i gde se naci aplikacije za tu Nokia, tj. za sve Nokia-je, naravno ne neke glupe aplikacije, nego neke normalne. Zahvaljujem se svima na pomoci :: :: Pozdrav ::
Hvala svima, integrisan je GPS, koliko sam citao oni koji su instalirali Garmin na 5800 (integrisan GPS) nije skidalo nista, pa ja mislim da nece ni ovde. Telefon sutra uzimam :).
I sam sam se razmisljao da uzmem ovaj telefon, ili e55... Medjutim procitao sam dosta losih komentara na racun tog/tih modela... Uglavnom se ljudi zale na nestabilnost softwarea, kao i na kvalitet zvuka...
Molim te, ako ga usmes da mi pustis utiske o istom na e-mail...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.