Koja je najjeftinija nokia sa WiFi a da nije totalni krsh? Naravno, da ima sve ostale klasicne dzidza bidze - mp3 kamera kartica. Pregledao sam neke sajtove ali ni jedan nema to kao kategoriju za pretrazivanje. Vidim onaj 6300i je OK, ali nema ga nesto u prodaji. Moze li da se nadje nesto do 150e?
Jes dobro kazes,a ja mora biti da imam 640x480 na mom Samsungu Z400.Pa opet mi je sve pregledno,rokam berzu vec dva meseca i sve stranice vidim u fullu(opera mini 4.1).
Josilenko:Ako ima 2 i vise inch-a slobodno kupuj.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: i na rezoluciji 240x320. Totalni useles :: :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: ::
Moja preporuka ide za E51, veoma kvalitetan telefon, sa mnogo opcija i mogucnosti (od kojih pola vjerovatno nikada neces ni koristiti kao i velika vecina korisnika)...
Koliko vidim u Srbiji je oko 210 eura, u Republici Srpskoj se moze naci za od 150-180 eura, zavisi od toga sta se dobija uz telefon...
To je totalno bezobrazno na kub, nemoj ti meni šta se dobija, ima da se dobija ono što Nokia kaže da treba da bude u KUTIJI (to se ja kao prodavcu obraćam ). Da se takve stvari kažnjavaju, momentalno bi 95% prodavnica kod nas popilo kazne do krova.
:: Koliko vidim u Srbiji je oko 210 eura, u Republici Srpskoj se moze naci za od 150-180 eura, zavisi od toga sta se dobija uz telefon.. :: :: :: Pozdra :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
koristim Wireless bez problema, ne vidim zasto bi bilo useless na 240x320 i 2.6`? A inace koristim i na 5800 koji ima 3.2` i 640x480 (valjda) i na oba sve lepo funkcionise, oba su odlicna za Wlan...
:: koristim Wireless bez problema, ne vidim zasto bi bilo useless na 240x320 i 2.6` :: A inace koristim i na 5800 koji ima 3.2` i 640x480 (valjda) i na oba sve lepo funkcionise, oba su odlicna za Wlan.. :: :: @ Josilenk :: :: Evo ti sve WiFi Nokie pa ti vidi :: :: http://www.gsmarena.com/nokia-phones-f-1-12.ph :: ::
pa uzmi nokiu u svakom slucaju ako bas hoces veliki ekran a jeftin telefon uzmi nokiu 5530...mali je ali extra odradjen... ja trenutno koristim 5800 i zadovoljan sam wifi...ali E serija je po meni ipak najjaca...ja bi uzeo e51 jer polovan moze da se nadje za 90e
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.