mali brat hoce da kupi telefon i sad je navalio ovaj. E sad da se ne bi pokajao da vas pitam: 1. Da li opravdava cenu? 2. Kakva mu je kamera? 3. Da li se jako cuju pesme?(kao npr na k800i) 4. Kakav je kvalitet izrade i da li se maska grebe lako?
Rođak moj radi u servisu mob. telefona, i pitao sam ga skoro baš u vezi tog telefona (jer ga se jedan moj prijatelj interesovao), da je K750i i dalje car Kxxx(i) serije. Dolaze u servis (K850i) uglavnom sa mehaničkim problemima (tastatura, taj blesavi centralni taster i dugmići sa strane). Sa druge strane, sentralno dugme oko 2 i 5 tastera, na to bi se juče navikao.
opravdava cenu,kamera mu je brutalno dobra,slike su bolje nego sa n95,licno sam ih poredio,zvuk je jedan od najjacih koje sam ikada cuo na jednom mobilnom telefonu,maska se ne grebe lako ali se tasteri brzo izlizu,baterija 3 dana uz prosecno koriscenje i slusanje muzike i gledanje spotova po 1h dnevno ukupno...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: mali brat hoce da kupi telefon i sad je navalio ovaj. E sad da se ne bi pokajao da vas pitam :: 1. Da li opravdava cenu :: 2. Kakva mu je kamera :: 3. Da li se jako cuju pesme?(kao npr na k800i :: 4. Kakav je kvalitet izrade i da li se maska grebe lako?
Posedujem doticni telefon... Pazi ako je tvoj burazer bahat po pitanju telefona, zaobidji ga. A inace slike su perfektne (za telefon) i da se razumemo ni jedan telefon ne moze da pravi fotografije kao foto aparat. Sto se tice zvuka kada se slusa na zvucniku veoma je glasan, a na slusalicama je malo tisi nego sto bi meni odgovaralo, ali stvar ukusa. Inace citao sam po netu da im je najveca mana senzori. A na svaku tastaturu moze da se navikne nema veze sto je to sad centralni taster za levo desno gore dole ili joystick. A cena mu je onako, 170 do 200 je ok preko i ne bas jer to je ipak telefon star preko 2 godine...
hvala na odgovorima ali ovaj fon definitivno odpada jer cujem da se dosta kvare dugmici na touchscrean i tesko se popravljaju...vmozda i uzme ovaj ipak je to malo date(11god) kome je najbitnije da se jako cuje i da ima najvise mega pixela...
Ja imam doticni telefon od kad je izasao (2 godine valjda). Crkao mi je zvucnik skoro (verovatno od vlage) i software mi je prsao 2 puta. A pored toga mi je padao nekoliko puta na beton i dalje radi. :D
sta kazes na w890i deluje mi izdrzljivo i zadovoljava njegove kriterijume?
:: to nije telefon za dete od 11 god...taj fon ce veoma brzo zavrsiti u servisu kad ga klinac dohvati... gledaj ipak neki izdrzljiviji fon.. :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: ::
nisam imao prilike da testiram taj fon,ali sam od mnogo ljudi koji se bave telefonima cuo da je c 902 jedan jako dobar fon,ali je skuplji od k 850
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: sta kazes na w890i deluje mi izdrzljivo i zadovoljava njegove kriterijume :: :: :: :: to nije telefon za dete od 11 god...taj fon ce veoma brzo zavrsiti u servisu kad ga klinac dohvati... gledaj ipak neki izdrzljiviji fon.. :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ::
:: nisam imao prilike da testiram taj fon,ali sam od mnogo ljudi koji se bave telefonima cuo da je c 902 jedan jako dobar fon,ali je skuplji od k 85 :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: sta kazes na w890i deluje mi izdrzljivo i zadovoljava njegove kriterijume :: :: :: :: :: :: :: to nije telefon za dete od 11 god...taj fon ce veoma brzo zavrsiti u servisu kad ga klinac dohvati... gledaj ipak neki izdrzljiviji fon.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: ::
k850 IMAM i za njega ti mogu reci moje misljenje,za c 902 sam od 10 ljudi koji se razumeju cuo 10 najpozitivnijih misljenja,pa to mogu da ti prenesem misljenje tih ljudi,ali ni jedan drugi SE u toj klasi nisam imao,ni testirao ni cuo misljenje drugih ljudi KOJIMA VERUJEM I CENIM NJIHOVO MISLJENJE,tako da ti ne mogu pomoci oko izbora...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.