molim vas da mi pomognete postooo u celom beograduu sve moguce radnje i svii nokijini distributeri prodaju taj telefon pravljen u madjarskoj ee ja sam cuo da nista ne valjaju!!!!! aa sutra prekosutra planiram da uzmem pa da znam da ne bacam pare za dzabe!!
pa sta da ti kazem, pogledaj u Alpha Copy, ROAMING, i jos jedna firma u YUBC-u, na uglu, naspram poslovnog centra, gde je LukOil, banka, itd...ova dva su distributeri za Nokia-u, ali u Roaming-u ti je bas provereno, samo ces morati za to zadovoljstvo da doplatis ohooo..
Pogledaj ti ponovo da li ti je ta Nokia best buy, ja sam se neckao izmedju nje i E52 i uzeo sam E52 preko postpaid-a :) i moja Nokia je HK, China, Mexico :). Verovatno ce ti dati da imas telefon da probas, pogledaj ovaj link dole :).
Pa ne znam jebem mu misa pazi kad generalnii distributer nokije tehnomobile prodaje madjara ii na moje pitanje sta oni nudee vise rekao mi je da je eto garancija od 2 godine iiii spominjao neke gluposti koje nemaju veze sa zivotom eee sad < gile> koj telefon uzetii za 225 eura a da je bolji od ovog (nasao sam 5800 za 225eura).
hm, ne bi im bas ja verovao, ma okreni Alpha Copy, ili Roaming, pa pitaj, ako oni nemaju, znaci da se proizvodi u Rumuniji i Madjarskoj, a ako je to tacno, ja bih izbegavao...
Iz ličnog iskustva nokie proizvedene u Mađarskoj su bar dva puta bolje od istih proizvedenih u Rumuniji.Nokia 6120c Mađarska je bila fantastična ali zato 6300 proizvedena u Rumuniji je bila katastrofa ne po pitanju softvera već po pitanju čujnosti odnosno tokom razgovora sagovornik se od pucketanja uopšte ne čuje!
U Tehnomobile, AlphaCopy, Telenor taj telefon kosta 33000, u Vip-u 38 000, mozes da kupis u drugim prodavnicama za 250 evra, ja sam tako kupio N70 radio je lepo, pa je crkao ali mojom krivicom, ali na telefonu je pisalo Vodafone ? Od sada samo preko post paid-a ili preko nekoga koga poznajem pa znam da nije kradeno :). Sam proceni :), ja sam uzeo E52 preko Vip-a za 20 000 odmah mesecno 600 din, sad imas HTC Tatoo samo das odmah 22 000, samo gledano po specifikacijama E52 je bolji telefon i ima dobar software, ali HTC ima bolji :). Imas u Handy-u 5800 za 14 000 odmah 1280 dinara mesecno imas valjda 350 poruka i 350 minuta besplatno :), u Vip-u imas 1800mb mesecno samo ne znam koliko vremena :).
sta fali fabrici u madzarskoj ... iste su masine... pcb stize iz iste fabrike koja pravi i za FINSKU .. isti su chipovi .. jedino je lokalizacija (software) drugaciji .. NOV telefon .. imas garanciju pa sve da je pravljen u kongu ili petrovcu na mlavi ..
Ja imam doticni telefon i mogu da ti kazem da nema veze gde je sklapano,u pitanju je softver,nokia je izdala update jos u maju,koji su ljudi skidali u evropi,ali za nasu zemlju nece da moze,neznam zasto uglavnom taj update ti sredjuje bagove,ubrzava odziv ekrana tj bolje reaguje na dodir,kazu i da se ekran ne baguje(sto se meni nekad dogodi pa nece da se rotira) i najvaznije slike dodju bolje (dobija se valjda detektor osmeha)...Sve u svemu update je bas neophodan ali ga jos nema,inace moja je 21.0.025 a ova je 30.nesto i mnogo je bolja samo je jos nedostupna...Inace telefon je odlican retko kad se baguje a realno svaka nokia mi je ponekad bagovala,ponekad mora jbg.:-)
ima veze,nokia e 71 svaka koja nije finska ima fabricku gresku,ili se zapucava na poziv,ili nece da udje u meni,a to se resava vadjenjem baterije....iako na svakoj pise made in finland... ja sam par dana koristio 5800,i mogu ti reci da je dobar fon,nema veze ako je madjarski ako ga kupis kod ovlascenog prodavca gde dobijes full opremu i 2 god garancije,mirna glava...ovako za 250 ako nesto crkne garancija se dobija samo uz pomoc inspekcije
`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`
:: Kakve veze ima gde se pravi telefon? Nokia ima svoj standard, i ona taj standard mora da odrzi, pravio se on u karton city-u ili finskoj, svejedno :: :: Pa svi apple iphone-i se prave u Kini pa se niko ne zali.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Nadam se ljudi da sve ovo sto pisete gore ima veze samo sa jednim, a to je neki Beogradski sindrom gde svi gledaju da zavale nesto i nestanu, pa ste svi poplaseni i istraumirani.......
Pogotovo ne volim onaj pogled tipa, npr lik uzeo N97 regularno u Alpha Copy puko 600-700e, a ja kupio moj za 400e, ali znas moj je kinez ili sl. jer ja nisam pukao toliko love, ne moze biti isti itd. onda jos kad saban ne zna ni da ga koristi pa mu pokazes neke trikove, tada prsnu...
Siromasna smo nacija da bi sve legalno radili, bar za sada je tako, i ja bo voleo da je sve legalno pa udri samo u kasu i salji ih u ovlascen servis i bole me briga sta si radio sa telefonom, objasni njima u servisu....ali nije bas tako...
elem
Nema veze gde se pravi telefon, cak sta vise svaki se pravi manje vise u jednoj fabrici (npr. ako 5800xm se pravi u Madjarskoj, onda nemas ni Finca ni Rumuna itd vec samo Madjara) ovo praktikuju u poslednje vreme
inace imam 5800xm od kako je izasla i nema nikakve frke sa njim, update na zadnji koji mozes i to je to, radi jako lepo i sigurno, i cak nijedanput je nisam zakucao, a jako njakam telefone softwerski
pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legalan
:: :: :: :: Nadam se ljudi da sve ovo sto pisete gore ima veze samo sa jednim, a to je neki Beogradski sindrom gde svi gledaju da zavale nesto i nestanu, pa ste svi poplaseni i istraumirani...... :: :: Pogotovo ne volim onaj pogled tipa, npr lik uzeo N97 regularno u Alpha Copy puko 600-700e, a ja kupio moj za 400e, ali znas moj je kinez ili sl. jer ja nisam pukao toliko love, ne moze biti isti itd. onda jos kad saban ne zna ni da ga koristi pa mu pokazes neke trikove, tada prsnu.. :: :: Siromasna smo nacija da bi sve legalno radili, bar za sada je tako, i ja bo voleo da je sve legalno pa udri samo u kasu i salji ih u ovlascen servis i bole me briga sta si radio sa telefonom, objasni njima u servisu....ali nije bas tako.. :: :: ele :: :: Nema veze gde se pravi telefon, cak sta vise svaki se pravi manje vise u jednoj fabrici (npr. ako 5800xm se pravi u Madjarskoj, onda nemas ni Finca ni Rumuna itd vec samo Madjara) ovo praktikuju u poslednje vrem :: :: inace imam 5800xm od kako je izasla i nema nikakve frke sa njim, update na zadnji koji mozes i to je to, radi jako lepo i sigurno, i cak nijedanput je nisam zakucao, a jako njakam telefone softwerski
:: pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legala
Cekaj kako na crno paa u 80% radnji u bg-u taj telefon se prodaje po ceni od 250 eura????????samo shatroo ovlasceni distributerii cepaju sa cenama aaa proverio sam svi su madjarski!!!
:: pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legala
Cekaj kako na crno paa u 80% radnji u bg-u taj telefon se prodaje po ceni od 250 eura????????samo shatroo ovlasceni distributerii cepaju sa cenama aaa proverio sam svi su madjarski!!!
:: :: :: :: :: pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legala :: :: :: :: Cekaj kako na crno paa u 80% radnji u bg-u taj telefon se prodaje po ceni od 250 eura????????samo shatroo ovlasceni distributerii cepaju sa cenama aaa proverio sam svi su madjarski!!!
Hahhh, nego sta si odlucio na kraju da uzmes 5800 ?
Pozdrav!
:: ako dobijes fiskalni uz telefon za 250e ja te poljubim u dupe... :: :: ttp://www.mobilnisvet.com/mobilni/1918/Nokia/5800-XpressMusi :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legala :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj kako na crno paa u 80% radnji u bg-u taj telefon se prodaje po ceni od 250 eura????????samo shatroo ovlasceni distributerii cepaju sa cenama aaa proverio sam svi su madjarski!!!
jok smorio me posle par dana,ipak sam prodo e66 i uzeo n95 8gb...zadovoljan bar za sad dok ne nadjem n85 polovan naravno,jer sebi u zivotu nisam kupio nov fon....
:: Hahhh, nego sta si odlucio na kraju da uzmes 5800 :: :: Pozdrav :: :: :: ako dobijes fiskalni uz telefon za 250e ja te poljubim u dupe... :: :: :: :: ttp://www.mobilnisvet.com/mobilni/1918/Nokia/5800-XpressMusi :: :: :: :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj kako na crno paa u 80% radnji u bg-u taj telefon se prodaje po ceni od 250 eura????????samo shatroo ovlasceni distributerii cepaju sa cenama aaa proverio sam svi su madjarski!!!
Gde nadje N85 kako vidim ovde nista narocito telefon, N95 malo unapredjena, gledaj ti N900 :).
Pozdrav!
:: jok smorio me posle par dana,ipak sam prodo e66 i uzeo n95 8gb...zadovoljan bar za sad dok ne nadjem n85 polovan naravno,jer sebi u zivotu nisam kupio nov fon... :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: Hahhh, nego sta si odlucio na kraju da uzmes 5800 :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ako dobijes fiskalni uz telefon za 250e ja te poljubim u dupe... :: :: :: :: :: :: ttp://www.mobilnisvet.com/mobilni/1918/Nokia/5800-XpressMusi :: :: :: :: :: :: :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pa to si u pravu ali sta reci coveku kad mu crkne n95 8gb posle nedelju dana a kupio na crno....i debelo platio moze samo glavu da ti otkine,ali u ovom slucaju nije velika razlika u ceni crno-belo pa je bolje neka kupi legala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj kako na crno paa u 80% radnji u bg-u taj telefon se prodaje po ceni od 250 eura????????samo shatroo ovlasceni distributerii cepaju sa cenama aaa proverio sam svi su madjarski!!!
``S K A R` covece pitao sam te na drugoj temi gde ti se nalazi radnja i koliko kod vas kosta toshiba g810 ajd ako neces javno da kazes evo ti moj mail malibajban@yahoo.com!!!
:: :: ``S K A R` covece pitao sam te na drugoj temi gde ti se nalazi radnja i koliko kod vas kosta toshiba g810 ajd ako neces javno da kazes evo ti moj mail malibajban@yahoo.com!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.