Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Pomoc oko izbora mob.telefona
STRANA 1 OD 1
Rancesco85 Pomoc oko izbora mob.telefona 18.11.2009. 02:20 T22003

status: user
broj poruka: 726

Ovako,trenutno imam Samsung D900i i mislim da je doslo vreme da se menja mob.Sada bih prvi put presao na post paid,pa me interesuje me da li je neko upucen u VIP post paid,rad sam da uzmem Samsung S3650 i postpaid 350,dosta pricam na mob.slabo koristim sms iskreno.Zanimaju me vasa iskustva kako sa ovim mob. tako i sa vip-om....

Hvala svima unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pedjapop OK su... 18.11.2009. 08:18 #159589

broj poruka: 144
Ja evo već 3 meseca koristim VIP paket 900 i vrlo sam zadovoljan, a što se tiče telefona, ja bih ti preporučio da uzmeš nešto ozbiljnije od Samsunga. Oni u ponudi imaju i HTC i Blackberry.

Veruj meni!

Rancesco85 Re: OK su... 18.11.2009. 09:39 #159597

Pa znas kako ja bih rado uzeo ali glavni problem su pare...Imas li neki predlog koji mob.drugi da uzmem?

:: Ja evo već 3 meseca koristim VIP paket 900 i vrlo sam zadovoljan, a što se tiče telefona, ja bih ti preporučio da uzmeš nešto ozbiljnije od Samsunga. Oni u ponudi imaju i HTC i Blackberry
::
:: Veruj meni
norby Re: 18.11.2009. 12:41 #159620

broj poruka: 66
Ako ti treba telefon samo za telefoniranje, ja ti preporucujem Nokiu 5220. Ima jako dobru bateriju, telefon je mali, lep, i dobro se cuje.

Ja sam imao Vip pre paid karticu, mislim da je to jako skupo. Sad koristim karticu 066, i puno puta je bolji od Vip-a.

repsi moja preporuka 18.11.2009. 14:23 #159641

broj poruka: 1276
ti je svakako iphone bez ikakvog razmishljanja... e sad ogranichavajutji faktor je kod tebe novac (ako sam dobro shvatio).. zavisi koliko bi hteo da izdvojish i da li si zainteresovan samo za postpaid? (contract) neverujem da u vipu imash iphone.. uglavnom i da uzmesh polovan iphone 2g netjesh pogreshiti a mogu se natji sada vetj dosta povoljno i po 250 eura... imam ga evo vetj skoro 2 godine i sluzhi fantastichno ...
pozdrav!

pedjapop Re: Re: OK su... 18.11.2009. 16:49 #159688

broj poruka: 144
Koliko vidim za taj samsung treba da daš nekih 7500 din, dodaj još 6500 i uzmi HTC Tattoo... mala razlika u parama, a velika u kvalitetu.

Veruj meni!

:: Pa znas kako ja bih rado uzeo ali glavni problem su pare...Imas li neki predlog koji mob.drugi da uzmem
:: :: Ja evo već 3 meseca koristim VIP paket 900 i vrlo sam zadovoljan, a što se tiče telefona, ja bih ti preporučio da uzmeš nešto ozbiljnije od Samsunga. Oni u ponudi imaju i HTC i Blackberry
:: ::
:: :: Veruj meni
skar Re: moja preporuka 18.11.2009. 17:01 #159693

broj poruka: 3992
nemoj da lupas molim te,taj iphone nema sta da trazi pored nekog punokrvnog HTC...
a posebno 250e nije malo para za to njesra od fona

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: ti je svakako iphone bez ikakvog razmishljanja... e sad ogranichavajutji faktor je kod tebe novac (ako sam dobro shvatio).. zavisi koliko bi hteo da izdvojish i da li si zainteresovan samo za postpaid? (contract) neverujem da u vipu imash iphone.. uglavnom i da uzmesh polovan iphone 2g netjesh pogreshiti a mogu se natji sada vetj dosta povoljno i po 250 eura... imam ga evo vetj skoro 2 godine i sluzhi fantastichno ...
:: pozdrav
aco Re: Pomoc oko izbora mob.telefona 18.11.2009. 17:01 #159694

broj poruka: 2788
a sto ne bi pogledao telenorove pakete prenesi..ono sto ti ostane iz jednog meseca tj visak prenosi ti se u sledeci mesec meni se minuti nakupili ne znam kako da potrosim :)

:: Ovako,trenutno imam Samsung D900i i mislim da je doslo vreme da se menja mob.Sada bih prvi put presao na post paid,pa me interesuje me da li je neko upucen u VIP post paid,rad sam da uzmem Samsung S3650 i postpaid 350,dosta pricam na mob.slabo koristim sms iskreno.Zanimaju me vasa iskustva kako sa ovim mob. tako i sa vip-om...
:: Hvala svima unapred.
Rancesco85 Re: Re: Re: OK su... 18.11.2009. 20:29 #159814

Pa tacno tako 7500 koje bih mogao da skupim,ali da dodam jos 6500 mislim da bi mi bio problem...zato sam i mislio da uzmem s3650.... Pogledacu i telenor pakete mada nesto mi se ne cine povoljni...gledao sam i mts oni su bas bas skupi po meni.

:: Koliko vidim za taj samsung treba da daš nekih 7500 din, dodaj još 6500 i uzmi HTC Tattoo... mala razlika u parama, a velika u kvalitetu
:: Veruj meni
:: :: Pa znas kako ja bih rado uzeo ali glavni problem su pare...Imas li neki predlog koji mob.drugi da uzmem
:: :: :: Ja evo već 3 meseca koristim VIP paket 900 i vrlo sam zadovoljan, a što se tiče telefona, ja bih ti preporučio da uzmeš nešto ozbiljnije od Samsunga. Oni u ponudi imaju i HTC i Blackberry
:: :: ::
:: :: :: Veruj meni
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs