nisam ga koristio ali mogu ti pomoci pordavao sam te telefone ko alva,dok nisam odlucio da ih ne nabavljam vise,jer su momci iz Logic servisa totalno neodgovorni... generalno anycool su najjaci kinezi,ali ipak sam kvalitet izrade je na jako los,sve krcka,skripi,touch je los,treba da nabodes da bi odreagovao,desava se da kad se ubaci druga kartica hoce da se ugasi....itd napljuva ih ja,ali ipak ima nesto i u njihovu korist,a to je cena..pozz ako te zanima kakva im je ploca,kao papir....i lemovi su ocajni,izgeda da ih rucno leme...
ali sam presao pre dve godine iskljucivo na komponente. Komentari su ocekivani,mislim sta ocekivati za 70-80 evra.Ja sam mislio da su bar malo bolji,posto imaju GSM850 a to je sve sto mi treba za prvu pomoc.
Kupio sam krajem aprila T808(od tvog se razlikuje samo po obliku tj. masci ) i mogu ti reci da sam sasvim zadovoljan ...baterija me je odusevila kao i prijem tv signala...evo vise od pola godine nakon koriscenja baterija mi drzi po 5-6 dana...sto rece bax2003 interfejs jeste malo sporiiji ali za telefon od 100e ili koliko vec sad kosta je zaista dobar...nije mi se ugasio NIJEDNOM niti sam imao ikakve probleme sa njim ni softverske ni hardverske...od mene preporuka...
Imam telefon 6 meseci i ni jedanput me nije izneverio, ispadao mi je po betonu sedeo sam na njemu a da nisam ni znao cak sam i spavao na njemu i dalje radi kao kad sam ga uzeo. Da je spor jeste, tastaturu bukvalno ni ne koristim samo touch screen a nije bas kako pricaju da moras da nabadas cak sam se zacudio kako nokia 5800 ima losiji touch. Kod mene sve radi i prezadovoljan sam dok recimo kod kuma on je uzeo sa dva procesora njemu se gasi s vremena na vreme. Ja opet kazem kad bi nokia ili neki drugi proizvidjac napravio telefon sa dve katice,tv,i sve ostalo sto nudi anycool taj telefon ne bi kostao ispod 1000e, jeste da bi kvalitet to sve opravdao ali sto je mnogo mnogo je.
:: nisam ga koristio ali mogu ti pomoc :: pordavao sam te telefone ko alva,dok nisam odlucio da ih ne nabavljam vise,jer su momci iz Logic servisa totalno neodgovorni.. :: generalno anycool su najjaci kinezi,ali ipak sam kvalitet izrade je na jako los,sve krcka,skripi,touch je los,treba da nabodes da bi odreagovao,desava se da kad se ubaci druga kartica hoce da se ugasi....itd napljuva ih ja,ali ipak ima nesto i u njihovu korist,a to je cena..pozz ako te zanima kakva im je ploca,kao papir....i lemovi su ocajni,izgeda da ih rucno leme.. :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` :: :: Dosta zavisi od primerka do primerka meni touch radi sasvim ok posle 7 meseci...nije mi se nijedan jedini put ugasi...ko ima pare uvek je nokia ili neki renomirani proizvodjac dobar izbor ali za te pare koliko kosta mislim da anycool uopste nije los..
Iskreno, to novo smece nije bolje od polovnog pravog telefona u istom cenovnom rangu...
Stvarno ne vidim sta to njesra nudi u odnosu na recimo polovnu Nokiu E61, ili mozda Samsung U900 Soul...
TV prijemnik? Stvarno ne znam ko je toliki ovisnik o Tv, pogotovo sto se preko klasicne antene hvata signal. Da, stvarno, da se slucajno ne propusti neka epizoda velikog blata ili farme... :(
ali ja to iskreno nikomne bi preporucio pa cak i u radnji kad me pitaju..:`kakvi su`,ja im kazem da su kinezi i da su loseg kvaliteta,ali ljudi traze 2 kartice jeftino,pa ih zato kupuju
Kada sam postavio temu nisam imao nikakvo iskustvo vezano za ove telefone,i mogu reci da sam ocekivao ovo sto sam procitao. Doduse mozda vam je promakla namena tog fon-a. Znaci samo pozivi i malo web u narednih mesec/dva,a posle ima da zavrsi na dnu pacifika kao Titanik. Evo jos jedna polemika: Da li uzeti sada ovaj ili uzeti(za iste pare) iPhone(i koji su najbolji) po dolasku u sad-e?
iako mrzim Iphone,ipak je u USA za dz,tako da bi ja njega uzeo,ali tamo imas mocne blackbery koji su tamo full funkcionalni.....
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: Kada sam postavio temu nisam imao nikakvo iskustvo vezano za ove telefone,i mogu reci da sam ocekivao ovo sto sam procitao :: Doduse mozda vam je promakla namena tog fon-a :: Znaci samo pozivi i malo web u narednih mesec/dva,a posle ima da zavrsi na dnu pacifika kao Titanik :: Evo jos jedna polemika: Da li uzeti sada ovaj ili uzeti(za iste pare) iPhone(i koji su najbolji) po dolasku u sad-e :: :: Pozz :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: iako mrzim Iphone,ipak je u USA za dz,tako da bi ja njega uzeo,ali tamo imas mocne blackbery koji su tamo full funkcionalni.... :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
Kod Amera ozbiljni ljudi pikaju Blackberry-je, a tinejdzeri pikaju iPhone, eto to je kvalitet iPhone-a :), takodje ako ne pikaju Blackberry-je tu je HTC :).
Niko da spomene jel anycool original ili kopija anycoola. Kinezi su svi zivi ali racunam kad se kaze kinez misli se na repliku orginala ako se slazete. Anycool je brend a njegove replike nepouzdane, sto zbog softvera sto zbog anomalija materijala, lose plastike i sl. Evo ovde se mogu videti i detalji razlikaorginala i replike. https://www.2simbg.com. Pozdrav svima!
ne znam tacnu oznaku blackbery CURVE,ja mislim da je 8310 oznaka jako kvalitetan ili pak HTC DIAMOND...ljudi ga kuju u zvezde
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: Imas neki model Blackbery-a na umu?,da ga malo prostudiram : :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpym :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: iako mrzim Iphone,ipak je u USA za dz,tako da bi ja njega uzeo,ali tamo imas mocne blackbery koji su tamo full funkcionalni.... :: :: :: :: :: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO` ::
iPhone ne gotivim jer je navikan a ustvari nista posebno, tj. osim kvalitetnog touch senzora (da ne kazem ekrana jer to nije ekran) nema nista posebno !
Cukao sam i 2G i 3G, koristio sam koji dan Blackberry Bold (odlican fon) i Curve(sota obicnija verzija od Bolda), HTC Touch Diamond, Touch Pro i jos mnogo ``obicnijih`` telefona...
Od BlackBerry-a mi je Bold (oznaka je 9000) odlican, brz i dizajnom prelep...
HTC Touch Diamond mi je jedan od najljepsih HTC-ova, a sta sve ima (kao i svaki HTC), bolje da ne pricam... Po meni, jedina mana mu je trajanje baterije i grijanje iste pri koristenju nekih zahtjevnih aplikacija... (Garmin npr. svuce bateriju za 3 sata, a i ugrije momacki...)
AnyCool je kinez za mene, a jos je zalosnije sto drugi kinezi kopiraju kopije(tj. Anycool)! Prijatelj ima T818, ono je brate zalosno! Ne samo kvalitet, nego kako kilavo radi, meni je uradjen kao u telefonu od pre 5 godina, boje na ekranu su kao u crne belom filmu...
I da, nemo` da neko spominje prijem TV signala, jedva je 3 kanala uhvatio na otvorenom, a i od ta tri dva ni na sta ne lice, a treci, koji se kako tako vidi stalno gubi boji i postane BW!
Ako je nekome to ime (Anycool) poznato, to nije zbog njihove popularnosti nego zato sto se Samsung u nekim zemljama istoka naziva ANYCALL, otuda i naziv Anycool! (podsjeca na nesto kvalitetnije, tj. Samsung)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.