uzeo sam skoro samsung s3650,mob je extra ali sam primetio nesto sto mi se nikada pre nije desavalo.kada nekada gledam `logs` na telefonu primetim da mi je dosla poruka sa unknown broja,gde pise samo vreme kada je stigla i nista vise.u porukama je nema nigde,tako isto imam i propustene pozive sa unknown broja,isto samo vreme poziva,a u call logs nema nista.jel ikako mogu da saznam ko je i sta je vec u pitanju? Hvala svima.
to je jednostavno do telefona,meni a i drugima je bio isti problem sa noka 6500c a resenje za vase probleme nov SWF.... mozda te neko drma,cima,ljulja a tad odes u telekom,ili koja si mreza pa ih zamolis da ti izvade listu poziva(odrapice te za 200din)moraju,pa uporedis,druge ti nema
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647705. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.