Izvinjavam se sto cu postaviti `off topic` pitanjce koristeci temu...
12.12.2009. 17:41
status: user broj poruka: 11019
jer sam POPIZDEO! Ljudi pomagajte. Imam Nokiiu 6300 kojom sam do pre 2-3 dana bez problema mogao da se konektujem na svoj gmail account i hotmail account, iz samog brauzera (dobijem prijavnu stranicu, upisem user name i pass i ulazim). To vise ne radi. Kad startujem gmail adresu dobijam poruku da `sadrzaj nije podrzan`. Kada startujem hot, odvede me na stranicu na kojoj ne vidim nista - usamljeno belo platno. E sad pazite: nista nije menjano od postavki, nista apgrejdovano ili oduzeto. NIKAKVE promene na telefonu. Na Net-u nikakvih suvislih objasnjenja - ni lokalni provajder (Telekom) ni Google ni M$ navodno nisu menjali nista u smislu parametara za pristup itd. itd. Sve druge sajtove koje sam ranije otvarao otvaram i dalje - BBC News, Mondo, Nokia.com itd. itd. Probao sam da instalisem mobile Operu (verziju 4, pa zatim 5 beta). Instalisem je ali kada je pokrenem prijavljuje gresku u vezi IO resursa. Na Net-u saznam da bi problem mogao da bude u skromnom kapacitetu interne memorije i da bi telefon trebalo podesiti tako da koristi mem kartu (imam 1GB) kao sistemski drajv. Probao sam, ali izgleda da to na 6300 nije moguce. Ima li ko kakvih ideja?
nov 160 polovan 70-80 @mimoza to je za oglase,il posaljes na mail @tortojed probaj da ga restartujes,mislim na full reset,izbrisi kolacice,i istoriju,ne instalitaj nista od programa,pa kad stignu parametri opet jovo na novo
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Interesuje me koliko je nokia 6500 clasic,cena polowne...?: :: RazoR_89
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.