Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
LG KE970 Charger votage?
STRANA 1 OD 1
gilopile LG KE970 Charger votage? 16.12.2009. 13:13 T22877

status: user
broj poruka: 9459
Ako neko zna ,ili ima ovaj telefon,bio bi mu zahvalan da mi kaze izlaznu voltazu punjaca.
Nabavio sam neki punjac,ali ne puni, izlaz mu je 5V.

P.S. Ubih se guglajuci

(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY uh... 16.12.2009. 13:20 #171047

broj poruka: 1509
Nabavi originalni punjac, preporucujem ti!

Ja sam jednom tako kod prijatelja punio svoj KC910 nekim kineskim punjacem, kud se baterija ugrijala dosta, kud on ustvari nista nije napunio, sta vise, stekao sam utisak da mi ispraznila jos vise baterija!

Znam da nije logicno, ali tako mi se desilo!

Inace, na mom punjacu (originalnom) pise ovako: 5.1V DC (jednosmjerna -> za neupucene) 0.7A !
Takodje, utikac ima na sebi 4 pin-a, tako da ne znam sta predstavljaju preostala dva! (dva su valjda za punjenje baterije)

Nadam se da sam ti pomogao makar nesto!

SONY VAIO VGN-FW285J

gilopile Re: uh... 16.12.2009. 13:28 #171052

Znaci ipak je 5V.Ovaj punjac je kupljen u prodavnici mobilnih telefona,ali je made in kinez.Malo sam se zbunio posto na njemu pise 12V/500mA,a merenjem daje tacno 5V.Mislio sam da su se za*ebali,pa spakovali drugu elektroniku u kuciste punjaca(neispavani Kinezi:))

Probacu sa originalnim,ako ga negde nabavim,ili cu mu dovesti 5V,a 700mA.

Hvala,bio si itekako od pomoci!

:: Nabavi originalni punjac, preporucujem ti
::
:: Ja sam jednom tako kod prijatelja punio svoj KC910 nekim kineskim punjacem, kud se baterija ugrijala dosta, kud on ustvari nista nije napunio, sta vise, stekao sam utisak da mi ispraznila jos vise baterija
:: Znam da nije logicno, ali tako mi se desilo
:: Inace, na mom punjacu (originalnom) pise ovako: 5.1V DC (jednosmjerna -> za neupucene) 0.7A
:: Takodje, utikac ima na sebi 4 pin-a, tako da ne znam sta predstavljaju preostala dva! (dva su valjda za punjenje baterije
:: Nadam se da sam ti pomogao makar nesto
:: SONY VAIO VGN-FW285
skar Re: Re: uh... 16.12.2009. 13:42 #171059

broj poruka: 3992
samo oridjidji,smo ne znam gde ces ga naci,jer se u glavnom prodaju kinezi
mnogi noviji telefoni nece ni da pune sa kinezima

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: Znaci ipak je 5V.Ovaj punjac je kupljen u prodavnici mobilnih telefona,ali je made in kinez.Malo sam se zbunio posto na njemu pise 12V/500mA,a merenjem daje tacno 5V.Mislio sam da su se za*ebali,pa spakovali drugu elektroniku u kuciste punjaca(neispavani Kinezi:)
:: Probacu sa originalnim,ako ga negde nabavim,ili cu mu dovesti 5V,a 700mA
:: Hvala,bio si itekako od pomoci
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Nabavi originalni punjac, preporucujem ti
:: ::
:: :: Ja sam jednom tako kod prijatelja punio svoj KC910 nekim kineskim punjacem, kud se baterija ugrijala dosta, kud on ustvari nista nije napunio, sta vise, stekao sam utisak da mi ispraznila jos vise baterija
:: :: Znam da nije logicno, ali tako mi se desilo
:: :: Inace, na mom punjacu (originalnom) pise ovako: 5.1V DC (jednosmjerna -> za neupucene) 0.7A
:: :: Takodje, utikac ima na sebi 4 pin-a, tako da ne znam sta predstavljaju preostala dva! (dva su valjda za punjenje baterije
:: :: Nadam se da sam ti pomogao makar nesto
:: :: SONY VAIO VGN-FW285
gilopile Re: Re: Re: uh... 16.12.2009. 13:50 #171063

Evo probao sam ga i na jos jednom punjacu od Nokia-e 5V,ni da cuje.Videcu od lika kome ovo pravim da mi donese original punjac,jer ga ima i crko mu je samo dzek,pa cu mu samo to promeniti i to mu je to.

Hvala vam!

:: samo oridjidji,smo ne znam gde ces ga naci,jer se u glavnom prodaju kinez
:: mnogi noviji telefoni nece ni da pune sa kinezim
:: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: Znaci ipak je 5V.Ovaj punjac je kupljen u prodavnici mobilnih telefona,ali je made in kinez.Malo sam se zbunio posto na njemu pise 12V/500mA,a merenjem daje tacno 5V.Mislio sam da su se za*ebali,pa spakovali drugu elektroniku u kuciste punjaca(neispavani Kinezi:)
:: :: Probacu sa originalnim,ako ga negde nabavim,ili cu mu dovesti 5V,a 700mA
:: :: Hvala,bio si itekako od pomoci
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: Nabavi originalni punjac, preporucujem ti
:: :: ::
:: :: :: Ja sam jednom tako kod prijatelja punio svoj KC910 nekim kineskim punjacem, kud se baterija ugrijala dosta, kud on ustvari nista nije napunio, sta vise, stekao sam utisak da mi ispraznila jos vise baterija
:: :: :: Znam da nije logicno, ali tako mi se desilo
:: :: :: Inace, na mom punjacu (originalnom) pise ovako: 5.1V DC (jednosmjerna -> za neupucene) 0.7A
:: :: :: Takodje, utikac ima na sebi 4 pin-a, tako da ne znam sta predstavljaju preostala dva! (dva su valjda za punjenje baterije
:: :: :: Nadam se da sam ti pomogao makar nesto
:: :: :: SONY VAIO VGN-FW285
NMY Re: 16.12.2009. 13:55 #171067

broj poruka: 1509
Skar, to je upravo ono sto sam ja rekao, uopste mi nije punio telefon sa chajna punjacem, i zato sam prvo i preporucio da nabavi originalni punjac!

Gilopile, to bi vjerovatno i bilo najbolje, samo da promijenis kabal iz punjaca, tj. da ne sijeces kod dzeka nego da stavis kompletan kabal iz chajna punjaca! (ako ima isti broj zicica tj. licni)

Nema na cemu, u ime obojice!
(da skar ne mora spamovati )

SONY VAIO VGN-FW285J

gilopile Re: Re: 16.12.2009. 14:01 #171072

Ma da,samo zamenim kompletan kabel,inace je dzek sa 3 pina,u sredini je +5v(jedna do njega je neiskoristena),a sa krajeva je po jedna masa.

Pozz!

:: Skar, to je upravo ono sto sam ja rekao, uopste mi nije punio telefon sa chajna punjacem, i zato sam prvo i preporucio da nabavi originalni punjac
:: Gilopile, to bi vjerovatno i bilo najbolje, samo da promijenis kabal iz punjaca, tj. da ne sijeces kod dzeka nego da stavis kompletan kabal iz chajna punjaca! (ako ima isti broj zicica tj. licni
:: Nema na cemu, u ime obojice!
:: (da skar ne mora spamovati
skar Re: Re: 16.12.2009. 14:06 #171075

broj poruka: 3992
moram brate da nagruvam postove:)))

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: Skar, to je upravo ono sto sam ja rekao, uopste mi nije punio telefon sa chajna punjacem, i zato sam prvo i preporucio da nabavi originalni punjac
:: Gilopile, to bi vjerovatno i bilo najbolje, samo da promijenis kabal iz punjaca, tj. da ne sijeces kod dzeka nego da stavis kompletan kabal iz chajna punjaca! (ako ima isti broj zicica tj. licni
:: Nema na cemu, u ime obojice!
:: (da skar ne mora spamovati
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs