Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
galeb navi i igo8
STRANA 1 OD 1
Kedi galeb navi i igo8 25.12.2009. 11:49 T23145

status: user
broj poruka: 319

Jel uspeo neko da instalirao na galebu GND-001 konkretno ovu verziju Igo8 navigacije.
Nav N Go iGo 8.3.2.64029

Sve sam uradio kako je napisano po upustvu. Startuje se aplikacija krene da uchitava sve one zajebancije i kad dodje do mainscreen load ona se samo resetuje i izbaci onaj znak galeb i posle par sekundi se opet vrati u win ce.

Jel uopshte ima nekog na forumu koji se zeza sa ovim stvarima da mi pomogne poshto imam josh 2 `mrtve` navigacije. Jedna je medion a druga symorp

hwala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kimikus re 25.12.2009. 12:27 #174269

broj poruka: 75

Proveri da li ti je u sys.txt u folder liniji upisana putanja kartice kako treba, da li je ime kartice dobro.
Proveri da li u data.zip/ui_igo8 postoji rezolucija za tvoju navigaciju 480x272.

Trenutno mi to pada napamet, a moze da bude jos svasta :D
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
baracm :) 25.12.2009. 12:54 #174274

broj poruka: 34

ja ti to radim prika ali svako znanje se placa tako da ako hoces mozes poslati pa ti sredim uz simbolicnu nakndu....

sve tri.....
Kedi ova je proradila 25.12.2009. 13:00 #174275

broj poruka: 319

e galeb je proradio i radi extra e sad ove dve cju pokushati sam ako ne javljam ti se. ostavi mi neki br na private poz
baracm poslao 25.12.2009. 13:13 #174277

broj poruka: 34

:)
Daum Re: :) 25.12.2009. 14:38 #174309

broj poruka: 12805
Forum sluzi da bi pomagali jedni drugom. To sto ti radis je oglasavanje, a tome ovde nije mesto... Ako vec hoces time da se bavis onda si trebao odmah da mu posaljes PM...

::
:: ja ti to radim prika ali svako znanje se placa tako da ako hoces mozes poslati pa ti sredim uz simbolicnu nakndu...
:: sve tri.....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs